Födelsedagar & sånt...

Idag är det min födelsedag - mina 31 år har så här långt firats rätt stillsamt. Frukost i sängen med Paul & katterna & jag fick dela med Digby. Sen målade jag ett nytt lager färg i köket & nu är jag fixad & redo för att åka på besök hos barnmorskan. Baby C har dock redan levererat bästa presenten, en hel massa sparkar. Får väl i ärlighetens namn erkänna att det kändes så där när jag insåg att de bara hade en ledig tid idag... för OM det nu hade varit dåliga nyheter så hade det ju känts som den absolut värsta dagen ever att leverera dem på. Därför mottogs revbensvalsen tacksamt!
 
& på tal om födelsedagar & barn & sånt... gårdagens ärligaste men tröttaste kommentar kom från vår granne Dan till Paul när de pratade om just barn. Dans råd till Paul "Skaffa ett barn, sluta sen - på riktigt, bättre råd än så kan jag inte ge er". Från en trebarnspappa... AJ.

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Tråkgranne...hahahaha! Grattis på din födelsedag Ida:)

Kram

Svar: Paul såg lite chockad ut när han kom in & delade med sig av rådet i fråga, medan jag inte kunde låta bli att tycka att det var HEMSKT underhållande! :)
& tack så jättemycket - kram!
Ida

2014-08-05 @ 19:55:17
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Alex

Grattis grattis :D


Usch tycker hans kommentar lät super sorglig.

Svar: Tack!
Jag tror att Dans humor överlag är rätt mörk, så jag tar det hela med en nypa salt! Sen så känner jag väl i nuläget så totalt osugen på fler barn som det bara går - så det kaaaan ha tilltalat mig lite extra bara för det.
Ida

2014-08-05 @ 22:59:32
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: M

Grattis på födelsedagen (om än något för sent)! :)

Svar: Tack tack!
Ida

2014-08-06 @ 22:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0