Not my best day...

Idag känns det verkligen som om jag vaknat upp på fel sida av sängen. Först sov jag jättedåligt (vaknade mitt i natten av vad jag tror var en liten jordbävning & hade svårt att somna om efter det) - så jag försov mig & missade att ringa till banken nu på morgonen. Sen inträffade den ena irriterande småsaken efter den andra, ni vet så där lagom mycket för att det liksom ska börja krypa lite under skinnet. Lagom tills att irritationen blossade som en liten arg eld fick jag ett sent födelsedagsgrattis skickat till mig - som önskade mig ett lika fantastiskt nytt år som föregående år. Alltså... det år som gått mellan min 30e & 31a födelsedag har varit det jobbigaste i hela mitt liv & även om personen som skickade mailet inte vet alla detaljer så kan det liksom inte ha undgått människan att Paul & jag verkligen inte har glidit runt i någon idealtillvaro direkt. Jag blev ärligt talat så där irriterad att jag mest kände för att sparka hål i en vägg - vilket är oroligt okonstruktivt med tanke på att vi ju äger huset.. Suck. Nej idag är en sån dag då jag känner mig GRINIG & mest vill gå runt bärandes varenda knapp som Paul tryckte upp åt mig som födelsedagspresent:
Jag får väl försöka fokusera på mantrat i mitten - hålla mig lugn...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Stor kram ❤️

Svar: Tack! Det känns som det behövs idag!
Ida

2014-08-07 @ 19:19:06
Postat av: Målvaktsmamman

Just handbenet på knappen till vänster är ju fantastiskt kreativ...hahahaha....på med den bums Ida:) Kram och Sisu till dig och limskrapande Paul!

Svar: Den knappen kan mycket väl vara min favorit - velar lite fram & tillbaka, men den hittar liksom hem rent grafiskt! :) Känner mig lite bättre nu så här på eftermiddagen med en liten tupplur i bagaget, är så hemskt trött nu för tiden att jag blir grinig de luxe om jag inte får tillräckligt med sömn. Bådar väl så där gott inför Baby Cs entré!
Ida

2014-08-07 @ 21:20:44
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0