Droppen...

Jag har ju tidigare skrivit om mina eviga problem med Handelsbanken & idag kom jag väl till läget "skjut mig". Behöver nämligen deras hjälp med att föra över pengar från en annan bank till dem, men det går icket eftersom jag inte kan dyka upp i person & säga "snälla, be dem flytta över mina pengar till mitt konto hos er". Samma dilemma hos den andra banken, infinner jag mig inte på plats kan de inte göra ett jotta - så jag befinner mig alltså i ett totalt moment 22 läge. För att ytterligare spä på min lätta irritation utspelade sig följande konversation bara för en lite stund sen:
 
Handelsbankenanställd - Jag förstår att det är frustrerande, men du kan inte flyga över & få det hela gjort på plats?
Moi - Nej, jag skulle ha fått barn i förrgår så jag tror inte direkt att jag kan borda ett flyg i nuläget...
Handelsbankenanställd - Men OJ, då är du JÄTTETJOCK just nu!!!
 
Ridå. Seriöst... Jag kan väl ta att folk inte kan hålla inne med kommentarer när jag träffar dem i verkliga livet, men att kallas jättetjock på skypekontakt över Atlanten, mitt i all bankfrustration, var liksom dropparnas droppe.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men va!? Någon som inte tänkte sig för innan hon öppnade munnen...

En fullmakt? För att fullmaktspersonen lär kunna gå in på vilken bank som helst och fixa det?

Jag läser och känner med dig varje dag, även fast jag har varit den sämsta på att kommentera.


Och du, vad tycker du om för dofter? Typ lime/citrus, granatäpple, lavendel, vildros?

Svar: Nej så kändes det verkligen, att hon inte tänkte till. Tror absolut inte att det var illa ment, men jäklar vad det tog just då. Kände mig redan så himla nere med allt annat bankelände & så avsluta på det sättet... suck på den. & vad härligt att du känner med mig & inte bara tycker att jag är jobbig & gnällig! För så känner jag mig just nu, tycker inte att det här är ett dugg kul. Men jag antar att du kanske kan känna igen dig lite som ändå har tre barn - vilken hjälte jag tycker att du & alla andra som skaffat flera barn är!Åh, dofter - älskar lavendel, äpple, kanel, allt som luktar lite "gammeldags". :) Kram!
Ida

2014-12-01 @ 18:42:36
Postat av: M

Men vad!? Vilken jakla kommentar, de ar sa konstigt att folk i allmanhet tror att de kan kommentera gravidas utseende hur som helst. Som att ingen hyfs galler nar det kommer till gravida.

Och sen, precis en san sak man vill lagga pengar pa, en flygbiljett over Atlanten for att banken inte har battre rutiner! Da kan ju de istallet battra pa sin kundservice och skicka over en bankman till dig som kan verifiera din identitet och fa nodvandiga underskrifter....

Hmm, ja jag ar liiiite irriterad idag, kanske marks, det ar en san dag idag ;) :D

Svar: Jag förstår helt hur det känns att ha en dag då man känner sig liiite irriterad! :)
& ja, en flygbiljett över Atlanten bara för att infinna mig på ett lokalkontor i norrlands inland... nej kanske inte direkt det jag känner mig mest sugen på just nu! Så bara den biten kan man ju bli väldigt trött på, men att sen toppa med jättetjock - kan ju bara himla med ögonen åt det nu. Tidigare idag, inte lika roligt.
Ida

2014-12-01 @ 22:07:20
Postat av: Jo

Dubbelt ondskefulla.

Svar: Jag tror mest att det var väldigt ogenomtänkt, men just där & då kändes det verkligen som "sparka på den som redan ligger ner".
Ida

2014-12-01 @ 22:30:01
Postat av: Malin C

Jag tror hen kommer på söndag!

Svar: Tack! Andra advent är noterat - passar in på farmors teori om "ankomst". :)
Ida

2014-12-02 @ 07:16:34
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Camilla

Jag känner igen mig så väl! Jag har gått över med både Ville (9dagar, de längsta i mitt liv...) och Alice (5 dagar)

Så fortsätt unna dig det du vill de här dagarna och passa på och klappa extra på missarna. <3

Kramkram!

Svar: Åh herregud, nio dagar... det måste ha känts som en evighet!
Ska ta till mig ditt råd & krama katterna tills de är trötta på mig. Riktigt ladda dem med kärlek så att de kanske inte känns sig fullt så bortglömda när Baby C dyker upp.

Kram!
Ida

2014-12-02 @ 08:35:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0