From brown to blue...

Behövde som sagt något lite mer avancerat att pyssla med igår, något som skulle ta all koncentration så att jag inte skulle ha möjlighet att vara upprörd över banken. Spanade runt med hökögon i huset efter något att tvångspiffa & hittade den här korgen:
Billigt tyg i brunt & olivgrönt... Offret var utsett! Så jag rultade iväg till tygaffären & köpte på mig en meter tyg & skyndade sedan hem igen för en date med symaskinen. Himla tacksam för att jag är så kass på att sy, för det här projektet tog hela eftermiddagen i anspråk & jag var inte klar förrän ungefär 5 minuter innan Paul trillade innanför dörren. Perfekt tidsfördriv med andra ord!
Passformen är lite tightare än orginalets, men jag är ändå nöjd med resultatet. Brunt är ju inte min favoritfärg om vi säger så, känner mig alltså väldigt glad för att vi har en mindre brun komponent i huset! Dessutom känner jag mig lite duktig som inte kompenserade åt andra hållet & per automatik gick för vitt. Paul brukar nämligen reta mig lite för att det alltid låter så här "Oh it's horrible, hate brown... Let's paint it white!" - men inte den här gången inte. Så fort jag såg det blåvitrandiga tyget fick jag Madickenvibbar & kunde helt enkelt inte välja något annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0