A blanket of love...

Jag har känt mig lite nere de senaste dagarna & speciellt idag. Har väl försökt att inte vara för deppig, men igårkväll precis innan vi skulle somna viskar Paul "Har du något inplanerat i morgon, för om inte... kan jag planera in en sak?". Svarade naturligtvis ja, överraskningar är himla bra att ta till när man inte känner sig helt hundra i övrigt. Överraskningen i fråga visade sig vara en klipptid nere på den salong vi gått till i flera år & det var SÅ välkommet. Mitt hår har sakta närmat sig svintostadiet de senaste veckorna & jag har verkligen tänkt att jag måste ta & boka en tid & så gjorde fina Paul det åt mig! Att han sen toppade det med en massa tulpaner gjorde ju inte saken sämre. Själva orsaken att jag känner mig nere är ju fortfarande där, men det skaver inte lika mycket när jag känner mig helt insvept i kärlek.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Åh vad söt han är alltså! :) Visst kan man känna sig nere men inte lika mycket som utan kärlek i sitt liv. Det hjälper att ha nån som tar hand om en och som ser att man behöver lite extra ibland. Maken fixar alltid till mig innan jag ska gå ut, för jag ser ibland inte att mitt hår ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig eller att nåt hänger ut från byxorna etc. Han säger alltid att "It is important that you look like someone cares for you", vilket betyder att det är hans uppgift att jag ser ut som folk :)
Fin Paul du har! :)

Svar: Himla underbart att ha någon i sitt liv som ser efter en lite & peppar när det behövs. Vad gulligt av din man att hjälpa dig när ni ska gå ut! Jag brukar göra lite samma sak för Paul. Han är liksom blind för allt vad katthår heter så jag brukar rulla honom med rollern innan han får gå utanför dörren om vi ska iväg på något lite finare. :)
Ida

2014-02-21 @ 13:48:07
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Kärlek till dig!

Svar: Tack fina Jo - kram till dig med!
Ida

2014-02-22 @ 19:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0