Doing good...

Alla Hjärtans Dag närmar sig & jag har börjat fundera lite. Är ju ingen större fantast av denna dagen av en mängd olika anledning, av varav vi kan nämna ett par:
 
1) Men usch för högstadiet när det verkligen kändes som den dag då det poängterades hur opopulär man var, inga rosor till mig
2) Mitt ex & min årsdag
3) Det känns så fejk, sitta & betala överpris för en specialkomponerad meny tillsammans med 72 andra par som är på en "speciell" date
 
Nope, fungerar inte riktigt för mig. Dessutom... det här låter ju så himla skrytigt, men jag tycker att Paul & jag så kärleksfulla året om att jag inte riktigt känner att vi behöver en dag då vi tar i så att vi kräks. So, jag tänker att det här kanske kan bli en dag då vi hjälper till istället. Den där middagen på Ronald MacDonald House fick mig att vilja hjälpa till mer & att ägna denna kärlekens dag åt att göra någon annan glad känns så himla fint & klockrent. Måste bara komma på VAD vi kan göra & VAR vi kan tänkas behövas. Har ju en vecka på mig att spåna fram något så nått måste jag väl kunna komma på!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Precis! Ni är så duktiga att göra saker för varandra varje dag! :) Så ska det ju vara egentligen!
Vi brukar fira som en familj, lite extra hjärtan, en god middag tillsammans med dottern (och nu sonen) och så en film tillsammans. Familjemys, även om det är mitt i veckan :)

Svar: Tack!
Hade vi haft barn hade vi absolut gjort som ni & inkluderat dem - hade känts så märkligt att leja barnvakt & sticka ut på egen hand. Missförstå mig rätt, jag är all for att ta lite egentid... men på en dag när man ska fira kärleken så känns väl barnen som det ultimata sällskapet!

Paul & jag har förövrigt en plan för hur vi ska göra i alla fall lite gott, återkommer med den lite senare!
Ida

2014-02-07 @ 16:30:27
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Camilla

Och vi är spontana med vårt firande i år, annars så brukar vi göra som trillingnöten, att fira med familjen.

Läste en artikel i Länstidningen att de har dropin vigsel i sala silvergruva på fredag. Vigseln sker på 155m djup i en stor sal.. Så i onsdags fixade vi hindersprövningen och ringarna, nu är det bara invänta fredag! :p

Svar: Va, nej vad roligt! Helt fantastiskt! Låter så himla häftigt, självklart att ni gifter er men platsen också... wow! Snälla skriv sen & berätta hur det var!
Ida

2014-02-09 @ 22:10:54
Postat av: Camilla

Det lovar jag! :)

Idag var jag till Skatteverket och hämta prövning och beviset, sambon har fått sms om att ringarna är klara.

Nu börjar pirret i magen, det är enbart våra föräldrar som vet. Inte ens mina bästa vänner vet... :p

Svar: Oj oj så spännande - speciellt som alla kommer att bli så överraskade! Har du hittat något att ha på dig? Är väl lite kort varsel att få tag på värsta brudklänningen, men något fint vill man ju ha på sig i vilket fall!
Ida

2014-02-11 @ 12:22:22
Postat av: Camilla

Jag har en prickig klänning som jag trivs i som jag ska ha på mig. Hade önskat att ha en brudklänning men varken tiden eller plånboken tillåter det känner jag... :(

Ska gå och klippa mig samt fixa mina naglar, buketten binder jag själv. På kvällen ska vi ut och äta med våra föräldrar, bra avslutning på dagen :)

Svar: Huvudsaken är ju att klänningen är något du trivs i! Sen kanske det är lite skönt att det är så kort om tid, då har du ju bara tid att fokusera på det som verkligen är viktigt - istället på alla de där sakerna man "ska ha" när man gifter sig. Gift blir man ju i vilket fall som helst!
Låter dock som en väldigt bra plan att fixa naglarna, gör att man känner sig så tjusig & så är det roligare att titta ner på ringen! Hur hade du tänkt göra med sminket, fixar du det själv? I så fall, satsa på en vattenfast maskara - så lätt att det faller en liten tår eller två!
Ida

2014-02-11 @ 15:26:46
Postat av: Camilla

Mina gråa hårstrån hade blivit fler om vi planerat länge... ;)

Det är skönt att ha det avskalat men ändå i våra föräldrars närvaro. Första planen var att vi skulle ha gift oss ensamma men Jonis kom på andra tankar.

Jag fixar sminket själv, lättast så. Då får jag det som jag vill ha det. Bra tips!

Så skönt att få bolla lite tankar då jag inte har någon att prata detaljer med :p <3

Svar: Haha! Jag känner igen mig på den, kan ångra att vi planerade så länge - hade varit så mycket mindre stressigt att göra det mer på impuls!
Kände på precis samma sätt med sminket, känner mig alltid så utklädd när någon annan gjort det åt mig. Lite som om jag ska på karneval, så ville jag inte känna på vår bröllopsdag! Men som sagt, vattenfast mascara är bra & kanske ett litet paket med nästdukar i fall att det skulle behövas.

& bara bolla på! Tycker att det är så himla kul att du berättade för mig, men inte för någon annan! :) Har du några som helst frågor/funderingar så bara skriv!
Ida

2014-02-11 @ 21:50:21
Postat av: Camilla

Åh det är så mycket..

Vi har hämtat ringarna och de såg jättefina ut, bara längtar till jag får ringen på fingret. Denna ring i vittguld ska jag ha :)
http://www.nordstansguld.se/product/schalins-passion-tindra-010-ct/

Vigselförrättaren har inte hört av sig än men tänkte ringa hon jag bokade hos imorgon och höra mig för. Behöver ju anmäla att vi har fem gäster med oss.

Jag längtar så!

Har du fb?

Svar: Åh vad vacker! Min vigselring är precis lika bred som din & jag tycker att det är så fint! Ska ni gravera dem efter vigseln?
Behöver ni välja psalmer/musik till vigseln eller kanske en vers eller två? Kan vara värt att fråga vigselförättaren om det så att ni har tid att rota fram en psalmbok i så fall!

& ja, jag har fb - tror inte att det finns så där jääääättemånga Ida Chvostek där ute, så jag ska nog vara relativt lätt att hitta. :)
Ida

2014-02-11 @ 22:38:38
Postat av: Camilla

Jag tycker det är en lagom bredd, tycker inte om när de är för smala eller för breda, kärlek vid första ögonkastet! :)

Musik vid vigseln har varit svårast men efter att ha letat ikväll så har vi hittat en låt som ska spelas. Mer än så behöver det inte vara. Billy Joel - just the way you are

Har skickat förfrågan :)

Svar: Har lyssnat på youtube (är alltid dåligt på att connecta namn/titel med hur något låter) & det låter som ett jättebra val. Bättre att ha bara en låt som man verkligen gillar. Tyckte själv att det var sådär att plocka ut psalmer, de kändes ju inte speciellt oss om man säger så.
Ida

2014-02-11 @ 22:57:22
Postat av: Camilla

Då är vi två om det, är usel!

Det som känns bäst är att Jonis valde låten och efter en lyssning så tyckte jag att den var passande, satt här i soffan och grina ;)

Eftersom det är en borgerlig vigsel så kan man ta vad man vill. I kyrkan måste man ha ett antal psalmer med, visst finns det fina psalmer men det är väl inga som träffar vid hjärteroten.

Nä, nu måste jag skutta i säng, Ville ska till logopeden så det blir full fart på morgonen. Måste ha mina timmars sömn, förutsatt att inga barn vaknar och bökar på natten ;)

Tack, tack tack för ikväll/em!
Känns så skönt att kunna bolla.
Kram på dig! <3

Svar: Ha, vad skönt - vanligtvis tycker jag att alla är så himla bra på att komma ihåg låtnamn & texter!
Himla bra också att Jonis kom på en låt så behöver ni inte stressa med det. Kan bli jobbigt om man inte är en sån där person som verkligen är jätteinsatt/intresserad av musik.

Kram!

Ida

2014-02-11 @ 23:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0