Last minute Bounty Cake...

Paul igår, kvart över 5, på skype: Älskling, jag är jätteledsen - jag hade skickat efter en 6-månaders present åt dig men den har dessvärre inte kommit fram än.
 
Moi: Vad gulligt! Det gör inget, kom hem med sushi så räcker det som present!
 
Inombords "HJÄÄÄÄLP! Present... faaaan, för 6 månader också?! Vad ska jag hitta på, kan jag göra något?!". Rådbråkade hjärnan & kom på att jag sett det här receptet tidigare under dagen & att det kändes som om jag kanske hade alla ingredienser hemma. Vilket jag hade, det finns en bakgud & hen håller mig om ryggen. Så när Paul trillade innanför dörren med sushipåse i näven stod jag där med nygräddad kaka & låtsades som om jag planerat det heeeela dagen. Sen hade jag kanske kunnat välja ett recept som såg lite mindre klet ut, men Paul såg himla nöjd ut när han högg in på den & det är väl huvudsaken.
Alltså, memo till mig själv - lika bra att föra in "Bak-dag" i min iCal för alla födelsedagar, halvfödelsedagar, namnsdagar, alla hjärtans dag & års/halvårs dagar för bröllop & förlovning. Så sparar jag kanske mig själv lite av den där stressen som gärna dyker upp när någon annan tänkt till & varit gullig & jag tänkt till ungefär lika mycket som en stereotyp man i dålig amerikansk sitcome.

Kommentarer
Postat av: Jo

Den ser vääääldigt god ut =)

Svar: Var tydligen populärt på Pauls jobb också! Fast så här i efterhand har jag börjat tvivla på smörkrämsbiten av receptet... hade jag gjort om den hade jag INTE smält smöret så som det stod att man skulle göra. Bidrog nog lite till att det blev rätt slabbigt.
Ida

2014-02-04 @ 21:14:40
Postat av: Jo

Ok, bra att veta om jag själv försöker mig på den =)

2014-02-05 @ 18:06:23
Postat av: Trillingnöten

Grattis till sex månader! Som sagt, lika bra att skriva upp alla datum, sätta alarm :) Det är ju mysigt att fira tycker jag! Firar allt möjligt smått här hemma. Den där Bountykakan tycker jag ser himla god ut!!

Svar: Tack! Vi brukar fira rätt hejvilt vi med, bättre att fira mer än mindre liksom. Fast just det här med att det ska vara presenter till allt är jag inte så bra på. Dels tycker jag ju att vi har så himla mycket prylar redan, sen så är Paul enormt svår att köpa något åt. Så vi firar oftast bara med godare mat, vin & kanske en bukett blommor till mig & något hembakt till Paul. Han är dock mycket mer för att ge en faktisk sak så jag brukar försöka tänka till, bara att jag missade det helt den här gången. Kakan fick tummen upp från Paul & alla på kontoret, fast hade jag bakat den igen hade jag inte smält smöret till krämen utan använt rumsvarmt smör istället.
Ida

2014-02-05 @ 18:53:57
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0