Men jag ska kanske skola om?

Idag firar vi Family Day här i Kanada, så Paul har en ledig dag - mycket omtyckt! Eftersom Family Day är en hittepåhögtid för att folk inte ska deppa ihop helt innan våren kommer så blir det här ofta en ledig dag som man får ta lite som den kommer. Vissa år har vi satsat på bio, andra har vi bilat ner till staterna. Det här året inledde Paul med att väcka mig till herrarnas stafettlopp - den underbara människan hade lyckats få tag på hela sändningen! Sen mötte vi upp med Megha & Matt för brunch, kändes himla bra att få fira en del av dagen tillsammans med dem. Blev OS-prat (vi googlade, Indien har tre deltagare i Sochi - Megha typ dog av överraskning), spekulationer om vad en affär som specialiserar sig på presenter till personer man hatar kan ha för utbud (jag föreslog bland annat stickade tröjor som krymper med 60% efter första tvätten) & så massa kattprat naturligtvis. Jag har ju varit Meghas TO GO TO person sedan hon fick Lily & hon tycker att jag har varit så ovärderlig att hon köpt en present till mig. Olika handkrämer & oljor, sjukt välkommet eftersom mina händer just nu hade kunnat extraknäcka som sandpapper.
Kanske att man skulle sadla om & satsa på katt-support på heltid... Behöver nytt schampo & hade inte tackat nej till en inpackning heller!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha, ja du får göra det. :)

Jag älskar body shops produkter, speciellt mangorvålen som är to die for!

Svar: Tycker så mycket om deras body butter i teorin, sen är jag askass på att verkligen komma ihåg att smörja in mig. Tycker att det är så tråkigt att det väldigt lätt glöms bort. Fast de gånger jag lyckas smörja in mig tycker jag att det luktar så gott! Får försöka bli bättre. :)
Ida

2014-02-17 @ 22:25:50
Postat av: Jo

Alltså, varför har inte Sverige kommit på det här med hittepå-högtider? Speciellt nu när det är så himla tråkigt. Visst det är sportlov men det gäller ju bara lärare och barnfamiljer... Vi andra då?

Svar: Jag tror att tänket är att man kan ta ut en semesterdag istället, ni har ju liiiite fler att ta av än vad folk har här. Har man bara två veckors semester per år är februari kanske inte den tidpunkt man känner för att satsa allra mest på, då är det väldigt välkommet med en långhelg även om man inte gör så mycket!
Ida

2014-02-18 @ 21:55:12
Postat av: Jo

När du säger det så så kan jag kanske hålla med =)

Svar: Um... men i den bästa av världar hade man haft både 5 veckors semester & en massa hittepåhelgdagar! :)
Ida

2014-02-20 @ 18:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0