Tack fammo!

Det var inte bara en liten IN-törstande 2-åring som plingade på dörrklockan idag, Canada Post kom även på besök. Farbror brevbäraren hade med ett vykort till Mammut (årlig veterinärkontroll) & ett paket till mig, känner mig alltså väldigt populär idag! Paketet hade farmor som avsändare, så jag har otålighets-studsat runt i huset ända tills Paul kom hem från jobbet. PAKETÖPPNINGSDAGS! Vårt västerbottensostförråd har fått sig en efterlängtad påfyllning & Paul fick två nya tröjor. So, modevisning för dig fammo!
 
Tröja #1: vi oh-ade båda över dragkedjan, himla praktiskt. Tummen upp från samtliga Chvosteks!
Tröja #2: Paul "I feel hugged!", så jag har en känsla av att vi kommer att se honom i den här många gånger framöver. 
Digby hälsar också & tackar för sitt (han ignorerar att du skrev att det var till dem båda) nya band - här ska lekas! Själv sparar jag min namnsdagspresent till rätt datum, men tack snälla för att du alltid kommer ihåg mig! Nu blir det tidig säng-gång, har ju så många härliga Allerstidningar med korsord att sätta igång med & det är allra mysigast i sängen!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Waaah snygg och trevlig man och allt det där men ännu mer av vikt; fick värsta deja vu återblick nostalgi kick av djurtåget i bakgrunden! ha! det var inte igår. Roligt att det finns framme.

Svar: Nej det var ett tag sedan - men tåget har stått framme sedan dess. Jag vet att jag är 30 år & så, men jag ÄLSKAR det här lilla tåget! Enda lilla problemet är väl när det är barn som kommer & hälsar på & de vill leka... för det får de inte.
Ida

2014-02-25 @ 04:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0