En liten tjej!

Fick precis ett mail från Pauls syster, hennes fru (jo, de gifte sig borgeligt den 12e) Ximena fick deras lilla tjej igårmorse! Här i Kanada väljer många att föda hemma, vilket de gjorde - så lilla Anaïs (med mellannamnet Lou) föddes i deras lägenhet. Själv är jag helt enkelt för feg för att våga mig på något sånt, så för oss blir det sjukhus, men jag tycker att det är hemskt bra att det finns som alternativ för de som känner sig mer bekväma med en hemförlossning. Hade ju lätt blivit bubbel ikväll alltså om det inte vore för lilla C! Så glad för att allt gick bra & från ett ytterst själviskt perspektiv... så lättad för att de inte valde samma namn som vi tänkt oss om det blir en liten tjej för oss med. Jag vet, det finns typ en miljon namn att välja på & det hade ju varit ytterst häpnandsväckande om en hippi-mamma från Uruguay valt samma namn till sin telning som en svenska med ett brinnande pysselintresse. MEN, det hade ju kunnat hända & då hade vi stått där på bar namnbacke & jag hade nog till & med gråtit en liten tår eller två över att inte kunna välja just det namn som jag tycker är allra finast (här ska tilläggas att Paul är helt med på namnbåten han med, så det är inte så att jag vetoat in det). Så just nu är jag hemskt glad - nu finns bara ett enda "namnhinder" kvar innan november, min fina vän Sussie hade ju kunnat tänkas välja samma namn som oss. Fast då hade jag nog inte känt samma behov av att välja bort just det namnet, det är mest när det är inom den omedelbara familjen som samma namn lätt blir väldigt jobbigt. Tänk bara julen... samma förnamn & samma efternamn, då blir det liksom att lägga till en 1a & en 2a efter namnen & det hade ju varit lite väl mycket hamstervarning...
 
Jäklar också om inte det första ordentliga LÄNGTET smög sig på nu. Vill också ha vår lilla baby!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Grattis till din svägerska och fru till deras dotter och grattis till er som blivit farbror och faster ❤️
Kram

Svar: Tack - det känns hemskt kul att lilla Anais är här! Är så nyfiken på att se henne i verkliga livet, men det får vänta tills de har landat lite.
Kram!
Ida

2014-07-22 @ 23:43:11
Postat av: Jo

Vad roligt! Hälsa och gratta =)

Svar: Jättekul - de är så himla glada för att det blev baby, tydligen hade de hållit på & kämpat i 2 år & då kan jag tänka mig att lyckokänslan måste vara nästan överväldigande när det väl händer! Ska absolut hälsa!
Ida

2014-07-23 @ 21:24:27
Postat av: Alex

Åh vad härligt :)

Svar: Japp, liten kusin känns så roligt! Är så nyfiken på att se henne, men tydligen var det en rätt jobbig historia så vi får nog vänta lite innan vi ser lilla Anais.
Ida

2014-07-23 @ 22:46:52
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0