Somrig rödbetssallad!
Oj oj oj, lite färg i köket & jag blev så inspirerad att jag lagade något nytt & fotade för första gången sen... tja, typ det här året. Med allt illamående & flyttkaos har matlagningen nämligen blivit något lidande här i det Chvostekska hemmet. Låt oss säga så här, det har blivit mycket take out & mycket "frukost till middag med" dagar... Inte idag dock - nope! Stekte upp tunna kycklingbröst i smör, honung, citron & peppar & serverade med en jättelätt men väldigt somrig sallad. Åh så skönt med HEMLAGAD mat - Paul & jag kände oss typ sju resor närmare ett fungerande hem & liv när vi slog oss ner vid bordet!
Kokade först upp ett gäng rödbetor, fyra för oss två. Kokade dem drygt 30 minuter & lät dem sedan svalna innan jag skalade & skivade dem. Hackade lite fetaost & mynta & rörde ihop en dressing på olivolja, citronjuice, salt & peppar. Sen behövdes det bara lite sallad, i det här fallet bladspenat & så var kycklingtillbehöret fixat! Nu måste jag bara försöka komma ihåg att rödbetor inte passerar obemärkt genom kroppen, så att jag inte drabbas av total panik när jag vaggar mig ut på toaletten vid halv tresnåret i natt!
Kommentarer
Postat av: Jo
Åh så härligt somrigt det där ser ut! Kul att hemmet går framåt =) Jag förstår att du känner dig mer inspirerad när köket ser bättre ut, sjukt tråkigt att laga mat i ett fult kök.
Svar:
Ida
Trackback