Back view of Casa Chvostek...

Vi kör en till husbild, bara för att jag långsamt börjar bli mer & mer exalterad av det hela & lite mindre "Neeej, men jag har bara drömt". Så här ser det ut från baksidan (det går en liten liten alley bakom huset, så vi smög inte runt hos grannarna & fotade över staketet):
Som sagt... ytterligare ett kort taget samma dag som de som bodde där innan höll på att flytta - därav alla prylar. Här kan ni också se lite av staketet som går runt tre av tomtens sidor, men det är i behov av underhåll så det är definitivt en av de saker som vi måste göra asap. Den lilla tillbyggnaden ni kan se här på baksidan är köket (alltså, tillbyggnaden på huset, inte skjulet i trädgården). Det är ganska litet, men ljust & det älskar jag. Det har till & med ett fönster i taket för extra ljusinsläpp! Förutom köket har vi ett litet badrum på nedervåningen, hall, vardagsrum & ytterligare ett rum som vi väl lite vagt refererar till som biblioteket just nu. På ovanvåningen finns det ytterligare ett badrum & tre andra rum. Ett av dem är som sagt ett kök just nu, men det gissar jag på är väck typ en vecka efter det att vi flyttat in eller så. Vi brukar inte sitta så länge & fundera innan kofoten åker fram! På det stora hela tror jag vi behöver hyra in pers för två, kanske tre, jobb - men vår mäklares man råkar vara i byggbranchen så det känns väl ganska lugnt på fronten "få tag på någon för jobbet"! 

Kommentarer
Postat av: Alex

haha ja de vore ju onekligen lite opraktiskt att ha köket i en fristående liten friggebod ;) Men de ser ut och låter som om de kommer bli väldigt mysigt tycker jag

Svar: Ja lite. Typ "Älskling, nu har det snöat en massa igen, kan du skotta en gång till köket så att vi kan äta frukost?". :) Ska bli så himla kul att få fixa med vårt eget hus, har ju varit roligt att hålla på med inredningen på det andra stället/stugan men nu känns det verkligen helt annorlunda!
Ida

2014-06-13 @ 22:28:39
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Sandra T

Vad kul med ett eget hus! Så skönt att boendefrågan är löst när liten är på g :) Huset ser ut att vara riktigt mysigt och Härligt med en egen trädgård! Hoppas att ni alla mår bra! Kram

Svar: Men så skönt! Nu kan vi ju göra precis vad vi vill också & det ska bli så roligt att pyssla ihop ett litet barnrum! Trädgården är också något jag är himla glad över - den är stor nog att lagligt ha höns i!
Ida

2014-06-14 @ 00:05:56
Postat av: Målvaktsmamman

Åååå vad fantastiskt roligt och vilket fint hus!! Lycka till med allt, det blir härligt att följa era projekt:) Kram!!

Svar: Tack! Det känns så spännande & kul & det KLIAR i fingrarna efter att få sätta igång med renoveringen! Kram!
Ida

2014-06-14 @ 10:10:22
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0