Jag tappade det...

Så vid 10 idag kom flyttkillarna - två superstarka tibetaner som lyfte allt vi bad dem lyfta utan att se ut som om något höll på att spricka i huvudet på dem. Tänk om jag hade haft en bråkdel av den styrkan! I vilket fall, mitt i flyttkaoset dyker vår hyresvärdinna upp & börjar skrika om vatten- & värmeräkningar. Alltså... ursäkta, vi har bott i det här jävla skithuset utan någon som helst fungerande avlopp i mer än två veckor & har vi gått över & skrikit på dem? Nej. Vi har inte bett om lägre hyra eller krävt dem på något, vi har bara gjort allt vi kunnat för att kunna flytta så snabbt & smidigt som möjligt & så tror haggan att vi tänker lura dem på ett gäng obetalda räkningar?! Paul svarade att vi naturligtvis tagit hand om det hela & hon bara mal på & mal på - när jag hör henne säga "You know, I don't like paying for what I've not used" så förlorade jag det helt. Bara SKRIKER från köket (hon är ute i hallen) "And WE don't like paying for a house with no plumbing!". Då gick hon till slut, men jäklar alltså vad blodtrycket åkte i taket på mig där...
 
I vilket fall, vi kom ut till Guelph & alla möbler passade PRECIS i vårt förråd - stor lättnad & så himla skönt att ha den biten avklarad!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

YES! Jag skulle fasiken har loosat mitt humör för länge sen om jag var du! Du har varit så tålmodig hela tiden att det är fantastiskt. SÅÅ skönt att kunna flytta ifrån det där eländiga stället. Speciellt nu när ni väntar en liten!

Svar: Haha! Tålamodet är officielt slut sedan igår - no more! :)
Ida

2014-06-05 @ 02:46:57
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0