Landade & mitt i natten falafel...

Nu är vi installerade i "nya huset"! Även om huset inte är ett dugg nytt, vare sig i sig själv eller för oss, och begreppet "installerat" är en väldigt generös beskrivning av läget. Men vi har i alla fall mellanlandat! Nästan alla prylar som inte är magasinerade är här, katterna har fått nosa runt i varje hörn (vilket tog typ två minuter, det är litet) & i sovrummet ligger en miljon små pryttlar som så småningom ska bli en säng. Vi hade nämligen först tänkt sova på vår gamla betrodda stug-luftmadrass, men de senaste dagarnas packmaraton har typ helt pajat min rygg - så det i kombo med graviditeten gjorde att Paul satte ner foten & bara "Stop being so Swedish, you don't HAVE to suffer you know! We're getting a bed and that's that!". Försökte argumentera att luftmadrassen skulle duga finfint, men jag antar att jag inte var mitt allra mest övertygande jag, så nu är vi innehavare av den här HEMNES sängen & det känns ärligt talat himla bra! Vad som känns ännu bättre, Paul älgade iväg & köpte mitt i natten falafel. Kvällsäter vanligtvis aldrig, men det kommer att bli en lång natt & ingen av oss jobbar bra när blodsockret inte är jämnt - så det här kändes lite som en investering i att få till stället drägligt sooner rather than later!

Kommentarer
Postat av: M

Haha, jag har högläsning rätt ofta från din blogg åt min man, vi tycker du skriver så bra! Det här inlägget gapskrattade vi båda åt, vilken rolig kommentar av Paul :) Mitt i prick; är det inte så jäkla typiskt svenskt? Sen det där inlägget om det stackars tålamodet som dessvärre nog tagit slut, det skrattade jag åt så att jag grät, maken inte långt efter. Du formulerar dig så bra och många gånger väldigt roligt, som sagt, här blir det ofta högläsning ur din blogg :) Roligt att ni delar med er och att vi får ta del av glimtar ur ert liv. Hoppas flytten/flyttarna går smidigt och att du/ni mår ok efter allt som varit! :)

Kram

Svar: Åh, nu blev jag hemskt glad! Tycker ibland att svenskan rostat ihop något alldeles, så det värmer verkligen att höra att någon annan tycker att jag skriver bra & att jag är rolig dessutom! :) Kram!
Ida

2014-06-08 @ 10:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0