One nice thing, one not so nice...

Vi tog en paus från packandet kring lunch idag. Är nämligen Sandras 60-årsdag & det kändes bara så skitigt att skjuta på allt firande till efter flytten, så vi bestämde oss för en lunchträff på vårt nya favoritställe. Himla trevlig lunch med massa homefries, omelett & färskpressad apelsinjuice. Precis vad man behöver när man ligger lite på gränsen för sina reserver. Så det var dagens trevliga. Dagens mindre trevliga hände när vi parkerade minibussen utanför vårt förråd i Guelph & öppnade upp bagaget. Paul tog ut en stol & jag tog ut en kartong & lagom liksom till att vi precis gått in i förrådet, satt ner dem på golvet & vänt oss om mot bilen igen rasar alla Pauls reserv-servrar ut ur bagaget & kraschar på marken. HÖR bara hyr luften pös ut från stackars Paul... I nyskick ligger de på över 10.000 kronor styck & här studsade de enda två han har i reserv runt på asfalten. Vi lastade in resten av prylarna i förrådet & åkte iväg till första bästa uteservering & beställde en tröstöl till Paul. Klen tröst, men inte så mycket annat att göra i det läget... Imorgon går flyttlasset till Isolde, vi får väl hoppas på mindre förluster för hushållet då!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Näää, fy tusan vad trist! Sånt där är bara sån otur! Vad ska man göra? Det har ju hänt liksom...ingen återvändo. Lite öl skadar ju aldrig som plåster på såren dock...Hoppas flytten gick bra iaf!

Svar: Ja, det kändes väl minst sagt lite jobbigt där... liksom inte det vi behövde med allt annat som händer samtidigt. Flyttlasset till vår tillfälliga lägenhet går ikväll & sen kommer flyttgubbarna för de tunga sakerna i morgon. Tanken var ju att vi skulle vara ute igår, men en vecka för att packa ihop ett helt hus var lite väl övermäktigt för oss...
Ida

2014-06-02 @ 18:36:27
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Oh no! Stackarn! Vet verkligen inte vad jag ska säga. Hälsa!

Svar: Um, det var väl inte ett så där jättebra ögonblick. Men jag ska ge honom en kram från dig!
Ida

2014-06-06 @ 00:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0