Tills döden skiljer oss åt...

Jag lever fortfarande - dessvärre fortfarande i avloppshuset. En viss person är nämligen tidernas "pack rat", så de senaste dagarna har jag ägnat mig åt att gå igenom ungefär hela Pauls liv & rensat. Började lite försiktigt, frågade innan jag kastade, nu är det mer "VAD FAAAAN?! VARFÖR HAR HAN SPARAT DET HÄR?! SOPTUNNAN!". Orken tryter lite med andra ord. Känner att det är tur att vi lovade varandra kärlek i nöd & lust. Synd bara att prästen klämde in kryphålet "tills döden skiljer er åt" för just nu känns det väl som det är lite fara å färde att hustrun långsamt stryper äkta maken. Alltså, utan att hänga ut honom för mycket - men vem sparar varje kvitto de någonsin samlat på sig? Sure, om man råkar vara jättenoga med sånt & petar in allt prydligt i årsmärkta mappar... men jag trodde på riktigt att jag skulle få psykbryt igåreftermiddag när jag hittade typ en full ICA kasse med allehanda kvitton i en salig röra. Grejen är att Paul vill spara alla kvitton från de senaste tre åren pga skattefrågor, så gissa hur lång tid jag spenderade på att gå igenom vartenda litet helveteskvitto för att kontrollera datumen. Jag tror på riktigt att jag kan ha använt upp mitt livstidsförråd av tålamod. Stackars vårt lilla barn...
 
"Daddy, why does mum never allow any slack at all?"
"Well sweety, dad used it all back in May/June 2014. Sorry"

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Åh herregud! Ja stackars barn =)

Svar: Väldigt synd ja - kanske att hän kan få åka & hälsa på snälla auntie Jo lite då & då & få semester från elaka mamman?
Ida

2014-06-06 @ 00:04:44
Postat av: Jo

Det låter som en jättebra idé! Auntie Jo kommer ha MASSOR med tålamod =)

Svar: Haha! Låter bra! Kan hända att jag skickar med Paul också, så att elaka mamman får lite semester. I mean, det KAN ju hända att tålamodet långsamt lyckas bygga upp sig själv igen - efter lite egentid. :)
Ida

2014-06-06 @ 09:12:25
Postat av: Jo

Men det funkar, då kan han ta hand om blöjorna =)

Svar: Fast när baby C är så liten förstår hän ju ändå inte att mamma sitter på 0% tålamod! :)
Ida

2014-06-06 @ 23:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0