Cellprov...

Jag har brunnit för det här med att samla in pengar till bröstcancerforskningen i så många år - slitit med "bake sales", virkat tofflor, gått 30 km i spöregn & burit knappar & rosa band in i oändlighet. Cancer har kontinuerligt sagts i samband med "LET'S BEAT IT"!
 
& ändå... i alla dessa år har jag kurat hemma, fegat för att gå & kontrollera att allt stämmer när det kommer till mig själv. Hur ska vi kunna slå cancern om till & med de som strider mot den inte vågar gå & kontrollera sig? Under åren har vänner & släktingar berättat om resultat som visat på cellförändringar, berättat om operationer & oro, men jag har fortsatt att dra täcket över huvudet. Tills jag läste det här inlägget av Alex - ångestklockan klämtade & jag tog mig i kragen. Så nu sitter jag här, nyduschad & med en stor klump i magen, med en läkartid om lite drygt 1.5 timme. Det känns rätt skit, det måste jag medge - men väldigt, väldigt, viktigt.
 
Alex... jag hoppas att du har fixat en tid du med. Samt att du skakar fram en trevlig belöning efteråt - själv har jag bestämt att jag ska bli med symaskin i morgon!

Kommentarer
Postat av: Alex

Oh vad du är duktig! Heja. hoppas på lite pepp från dig efteråt.
Min gyn hade ingen tid innan jag åker till sv så d blir när jag kommer tillbaka. Men jag skall fan inte backa ur nu!

Svar: TACK - nu är det avklarat! Var ju absolut ett av de där tillfällena i livet där man kopplar på autopiloten & inte riktigt vill vara med själv. Fy tusan vad obehagligt jag tycker att det är... men, men... nu har jag en symaskin att se fram emot!
Håll en tumme eller två för att allt kommer tillbaka & ser bra ut nu!
Ida

2014-03-14 @ 14:16:12
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Camilla

Usch att behöva lägga sig i en gynstol är inte skoj!

Men jag har idag träffat en bra barnmorska som är kanon som jag inte kommer byta bort. Med henne känner jag mig trygg. Skulle nu komma mot mina trakter så rekommenderar jag henne ;)

Svar: Nej fy så hemskt... värsta straffet.
Fast det är skönt att höra att någon som ändå fått tre barn fortfarande tycker att det är hemskt. Alltså, det är ju inte kul att du tycker att det är jobbigt - men det är skönt att få bekräftat att andra också tycker att det är pest & pina. Har fått höra så många gånger att "det väl ändå inte är något att gnälla över". Um... Jooo!
Ida

2014-03-14 @ 23:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0