Men då flyttar vi till Japan!

Alltså, mitt inne i det här barntänket så är det ju svårt att fokusera på fördelarna med att inte vara gravid. Fast det finns en klart lysande stjärna. Sushin. Tacka gud för sushin & för den glädje denna maträtt skänker mig. Lycka i form av små risbitar. Paul kom hem med en ny laddning idag, för att fira att det är måndag & att det gått en vecka sen min krasch.
& jag bara "Älskling, får vi aldrig barn - då flyttar vi till Japan". Paul tittade tillbaka med förvirrad blick & frågade sen lite försiktigt hur jag kommit fram till den koppling. Solklar slutledning enligt mig: 1) Japaner bor väldigt smått, så inte optimalt ställe att flytta till om man sitter på ett gäng duracelkaniner, 2) Får vi aldrig barn, ja då tycker jag faktiskt att jag är värd att få äta sushi varje dag för resten av mitt liv för att väga upp åtminstone lite.

Kommentarer
Postat av: Jo

Åt sushi till lunch ute i vårsolen, mkt trevligt =) Btw ser de där laxrullarna helt gudomliga ut!

Svar: Åh... vårsol - vill också! I morgon ska vi få 10 cm snö & -15C... Suck.
& laxrullarna är mina favoriter. Fast man får vara lite försiktig, rätt mycket wasabi i dem. Vilket i & för sig har resulterat i många roliga miner kring bordet genom åren! :)
Ida

2014-03-11 @ 18:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0