Drinking outside the box...

Det var typ hundra år sedan Paul & jag klippte oss, så idag beslutade vi oss för att ta tag i ruffset. Så himla härligt att ha nyklippt hår! När vi var klara var det så fint & soligt ute att vi bestämde oss för att äta middag på en uteservering. Eller - en halvt om halvt uteservering. Många restauranger här i Toronto har nämligen liksom en garageport av glas ut mot gatan, så att de kan öppna upp hela restaurangen så fort det är en fin dag. Det bästa av två världar när det fortfarande är aningens för kallt att vara helt bekväm ute i vinden! Eftersom jag behöver lägga på mig lite vikt a la omgående satsade vi på en "gourmethamburgarrestaurang". Alltså... det låter kanske lite konstigt i svenska öron, men de här ställerna specialicerar på hamburgare - så det går att välja mellan en massa olika typer av serveringsförslag (jag valde "The Hippie" = karamelliserad lök, avokado & havarti), olika typer av kött till biffen, olika typer av bröd till & sen en massa tillbehör (vi körde på sötpotatispommes frittes, ångkokt broccoli & cole slaw). Himla gott & väldigt många kalorier kändes det som! Dessutom hade de en alldeles ny typ av take on dricksglas. Jag har sett många restauranger som kör på konservburkar, men ingen som kört på bakmått tidigare!
Alltså, världens sämsta bild på mig - men det bjuder jag på så att ni kan se bakmåttet. Den här typen av mått är nämligen himla standard i kanadensiska kök & jag har sett dem i hur många år som helst nu, men aldrig tänkt på att de går att använda som serveringsglas. Gillar när folk tänker utanför boxen! Vad jag dricker... ja inte öl som Paul, men iste är inte fy skam det heller!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken härlig dag! :)
Att få håret klippt är härligt, man vill bara svänga runt med det så som i en schamporeklam ;)

Svar: Haha! Jo men precis så känns det när håret är alldeles nyklippt - så fint & välkammat som det aldrig är annars! :)
Ida

2014-05-15 @ 05:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0