Heeelvete!

Nej jag dör & orkar inte... Så mitt i flyttpanik, tusen mail med Isolde & katt som kräks på golvet ringer Pauls mamma. Hon är stressad & vill få tag på honom med en gång. Jag försöker hitta min mobil med hans jobbnummer (nej, jag kan det inte utantill för att jag är en sifferidiot) samtidigt som jag försöker hålla igång en vetting konversation. Dörrklockan ringer & jag får panik - den här tiden på morgonen finns liksom bara ett alternativ, vår hyresvärd. Stressad till max springer jag till dörren & låser upp... bara för att mötas av en välputsad NDP-kvinna (politisk parti). Hon är på valcharmningsrunda & vill klappa gravidmagar, katter & flintskalliga gubbar - vad som än krävs för att få en röst. Eftersom jag ändå inte kan rösta här, & har noll intresse av att prata politik med allt annat som pågår, rycker jag åt mig lappen hon sträcker fram & förklarar att jag inte har tid att prata med henne. Smäller igen dörren i hennes anklagande ansikte & hör... KLICK. Alltså, Pauls mamma trodde att jag pratade med henne - att jag i princip bara skrek att jag inte hade tid med henne... JAG DÖR. Vi har ju redan en så pass ansträngd relation, men det här är liksom inte den tidpunkt då jag vill att vår relation ska bli SÄMRE & så faller jag på något så så... ja men något som faktiskt känns som om universum bara "Hehehe, du började slappna av där med lägenheten eller hur... men si så lätt ska det inte gå!". Väldigt orättvist kan jag tycka att göra mitt liv ännu mer komplicerat i en situation där bägaren faktisk redan är jävligt överfull som den är. Hade jag haft en gasspis hade jag varit frestad att gå & pula in mitt huvud i den - men nu har vi bara el så det är väl bara att torka upp kattkräket, fortsätta packa & försöka tänka att Paul kan försöka släta över det hela på något sätt. Människan har en förmåga att kunna charma sig genom sten, så han om någon kan göra det.

Kommentarer
Postat av: Jo

Älskade vän! Du har min totala sympati! Jag är säker på att det kommer ordna sig till det bästa allt men förstår att det just nu känns tungt. Stor tröstande kram skickar jag i alla fall till dig =)

Svar: Sen skar jag mig - mindre blodblad. Men jag tänker att det i alla fall gör att jag lyckats pressa in tre olyckor på en & samma dag, så förhoppningsvis räcker det så!
& mitt i allt tok så kan jag ju fortfarande skratta åt det hela - så än är allt inte helt förlorat!
Ida

2014-05-26 @ 19:55:29
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahaha...förlåååt, men...herregud Ida!...tragikomiskt heter det ibland. Tänk när vi är gamla och du påminner och länkar till detta inlägg!!

Kram och lycka!! (till er och/med svärmor:)

Svar: Jo jag vet... ljudet jag gav ifrån mig när jag insåg att hon lagt på i örat på mig var någonstans mellan ett gapskratt/kvid/yl. Det hela har i alla fall löst sig nu, jag mailade & förklarade vad som hänt & Paul har dessutom pratat med henne - så tack & lov tror hon inte längre att jag bara vrålade "Jag har inte tid med dig" i örat på henne.
Men lite kan jag känna - varför just jag? Varför händer sånt här ALLTID mig?! Å andra sidan så gör det ju att jag allt som oftast har något att dela med mig av här på bloggen... livet är liksom inte tråkigt särskilt länge! :)
Ida

2014-05-26 @ 20:31:51
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Jo

Ja, det är ju skönt i alla fall. Bättre att skratta än att gråta =)

Svar: Eller hur - vi skrattade så vi grät åt det när Paul väl kom hem. Mycket mycket bättre att skratta & gråta än att bara gråta. :)
Ida

2014-05-26 @ 22:51:06
Postat av: Trillingnöten

Jisses! Vilken OTUR! Verkligen! Och din svärmor...ett kapitel för sig antar jag! (Jag hade verkligen tur med min svärmor känner jag ju mer jag läser om andras svärmödrar). Skicka det tunga artilleriet (aka Paul) och håll tummarna!

Svar: Det hela har tack & lov löst sig via mail från mig & samtal från Paul - men precis som du säger, sånt otroligt oflyt där!
& ju mer jag ser av svärmöderaspekten desto mer respekterar jag min mammas & farmors förhållande. Så bra skulle man ha haft det!
Ida

2014-05-27 @ 02:46:10
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0