Status...

Sorry, försvann lite där - var så himla trött efter stugturen att jag i princip bara orkade packa med tom blick igår. Paul jobbade hemma, så att han skulle kunna packa lite i smyg under dagen, men så blev det jobbkaos så packningen förblev till 98% min lott i livet... med undantaget att Paul då & då kutade ner för trappen & bara "Du lyfter väl inte för tungt? Inte stressa nu! Lova att vila om det behövs!". Jag bara "Um... lovar" & sen fortsatte jag att gno på som någon annan nybyggare... Dagen rymde dock ett par ljuspunkter:
 
1) Vi är inbjudna på kombinerad bröllops-/vi ska ha en babyfest i juli. Pauls syrra & hennes tjej ska ju ha sin baby i slutet på juli, så de har bestämt sig för att slå till & gifta sig samtidigt. Ser fram emot det så mycket!
2) Jag fick önska önska runt i ring när det kom till middagen & alien som bor i mig bara "HAMBUUURGARE" - så det var hemskt gott & jag blev mätt för en gångs skull (har varit bröderna Grimms varg-hungrig sedan flyttkaoset började)! Dessvärre blev jag helt paltkoma mätt - så jag somnade i soffan vid 9 & sen sov jag 12 timmar i ett... Med enda avbrott när jag omlokaliserade till sängen vid tre på natten (vaknade av att båda katter sov på mig, kändes lite som att sova i en pälsig bakugn).
 
Idag... Ja idag skulle jag egentligen ha gått & träffat min läkare för att prata om det senaste ultraljudet plus blodproverna de tog förra veckan. Men alltså... jag skäms ju för att erkänna det här, jag bokade faktiskt av min tid igår. Förra gången jag skulle träffa honom var han mer än en timme sen & tanken på att lägga nästan 4 värdefulla packtimmar av min dag på att åka ut till kliniken, sitta & vänta där & sen åka tillbaka gav mig i det närmaste panik. Känner mig väl inte direkt som "mother of the year" som ställde in... men Paul sa ju att jag inte skulle stressa & jag fick typ handsvett & underbröstensvett bara av att tänka tanken på att "slösa bort" så mycket av min dag. Så jag tänker att det för studen får vara viktigare att lyssna på åtminstone en av mannens förmaningar... de andra får jag väl skylla på att jag glömde bort i graviddimman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0