Things I love - IKEA and Mr G!

Jag har packat tills jag blivit plattfotad... fy för tusan vilket jättejobb det här är. Fick i alla fall en liten paus i & med att Paul kom hem. Vi var nämligen tvugna att åka till IKEA för att plocka upp lite förvaringsboxar & aldrig har det nog känns SÅ härligt att få lämna huset & trava runt i underkylt jättevaruhus. Checkade lite fler saker på to do listan när vi ändå var ute & så avslutade vi med mitt i veckan frapps på Starbucks. Liiite lyx måste vi få unna oss i allt elände! Nu är det pack fram till midnatt som gäller, men jag känner att jag kan göra det med ett leende på läpparna efter att ha sett den här helt otroligt söta filmen. Jag som älskar getter, & drömmer om en egen en dag, kan liksom inte annat än känna förbehållslös kärlek för Mr G!

Kommentarer
Postat av: Jo

Så fantastiskt urgulligt =)

Svar: Åh nu blev jag glad! Efter att du inte tyckte att hästen & bonden i ölreklamen var rörande tänkte jag att "Men Mr G biter nog inte på Jo". Så jag är glad för att han vann över ytterligare en människa! Det söta är ju också att det verkligen känns som kärlek över gränserna, Mr G vill inget hellre än att vara med sin Jellybean! :)
Ida

2014-05-28 @ 23:53:02
Postat av: Jo

Skillnaden mellan ölreklamen och Mr G är ju att geten är på riktigt och ölreklamen är fejk. Nej, till och med mitt stenhjärta blev blödigt och jag fick en liten klump i halsen av Mr G och Jellybean =)

Svar: Jupp, definitivt klumpvarning på de här två vännerna - blev till & med lite fjantigt tårögd av att se hur glad Mr G blev!
Ida

2014-05-29 @ 21:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0