Crochet Basket...

Som jag skrivit om tidigare så kommer ju Baby Cs första rum att vara lite litet... Typ "Harry Potter hade mer generöst med utrymme" litet - men samtidigt så hade ju Harry ändå ett par år på nacken, så jag tänker att det här blir en utmärkt startpunkt. Rumsmässigt kan Baby C liksom bara arbeta sig uppåt! Det som har varit lite störigt med layouten av barnkammaren har varit "det övre våningsplanet" - alltså hyllan längst uppe. Den sitter nämligen så nära dörren att det är lite meckigt att få in något. Utrymmet finns alltså i tak, bara det att det inte går att få in pryttlarna om du inte är OK med att skyffla in dem lite löst. Vilket jag ju inte är då. Så jag har fnulat på en lösning & imorse slog det mig - mjuk förvaring! Sagt & gjort, Heffaklumpen gav sig ut i dagens snöyra & kom hem med en gigantisk virknål samt garn för 30 spänn & nu någon timme senare har jag tåtat ihop en korg som rymmer en hel massa praktiska små babypryttlar som annars bara skvalpat runt helt löst på överhyllan.
Bara att pressa in - mycket nöjd med denna lösning! Nu funderar jag på om jag kan få tag på ett ännu grövre garn med lite mer fibrer i så att jag kan tåta ihop ett par stryktåliga korgar till hallen. I nuläget är det nämligen lite möss-, scarf- & handskbomb där ute & det hade varit trevligt om saker & ting varit lite mer välorganiserade. Speciellt som sagda plagg har en tendens att släpas iväg av en viss liten kissekatt när de inte ligger i tryggt förvar på någon hylla utom räckhåll...

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Vilken fin korg :) Har du någon beskrivning på hur du gjorde den? Jag har insett att det är rätt kul att virka, så praktiska projekt är alltid välkomna.

Svar: Tack! Har lagt in länken till beskrivningen i inlägget - brukar alltid göra det men fick tydligen lite hjärnsläpp igår. :)
Tycker att det är grymt kul att virka & det är ju väldigt tacksamt med den här typen av projekt som är lätta att tåta ihop & kommer till användning på direkten.
Ida

2014-11-19 @ 10:11:57
Postat av: Natalie

Men hur gör du, fantastiska människa?! Så fin!

Svar: Åh men tack - vad glad jag blir! Känner att pysseldjävulen tagit över min kropp lite nu på sistone, min version av terapi inför förlossningen tänker jag. :)
Ida

2014-11-19 @ 11:22:34
URL: http://natta-myown.blogspot.se/
Postat av: Alex

ÅH!! gah varför har jag inte lärt mig att göra sånt? JÄTTEfint! skulle vilja ha en hel hög av sådana i lite olika färger och storlekar!

Svar: Tack! Erbjudandet om att lära dig virka kvarstår - de är väldigt lätta att göra bara du kan ett par grundläggande stygn.
Ida

2014-11-19 @ 21:26:18
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Alex

åh SÅ fin! Skulle älska att kunna göra en hel hög med sådana i lite olika storlekar och färger

2014-11-19 @ 21:29:07
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0