Ingen baby i sikte... bara mer snö

Det bidde ingen baby igår - vilket väl var rätt väntat. Jag har ju mentalt ställt in mig på att gå över till påsk. Paul var däremot rätt stirrig efter igångsättningsförsöket & bara "Känner du nått nu då? Nähä... Nu då?". Så lite påverkad blev jag nog, för det kändes tex väldigt viktigt att städa ur kylskåpet (händer ju annars inte så där värst frekvent) & köpa på oss en hel massa mat "utifall att". Sen virkade jag en till korg - den här gången till hallen för att hålla ordning på vantar & dylikt. För det är ju det första Baby C kommer att spana in när hän anländer, att vi har ordning på vinterassessoarerna...
Korgen virkades förövrigt i hampa för att vara extra stryktålig - men framtida korgar får nog bli lite mindre härdiga. Det var inte de skönaste för fingrarna om vi säger så. Hade säkert varit piece of cake om jag varit en liten skotsk feodalarbetare med arbetsvalkar tjocka som elefantsulor, men eftersom så inte är fallet ropade händerna på nåd de sista varven.
 
Idag står biscottibak, promenad & snöskottande på schemat. På tal om snöskottande - det har ju blivit vinter här väldigt tidigt & det är väl i princip bara jag som är glad åt det hela. För mig känns ju snö i november som en självklarhet, medan varje annan själ som vi stötte på igår hade följande två saker att säga: 1) Ojoj... nu måste det vara dags för baby när som helst! 2) Men hjälp vilket väder vi fått, helt hemskt, ni får köra försiktigt! Efter den femtioelfte kommentaren om hur HEMSKT vädret var pep jag ur mig den opopulära åsikten att jag faktiskt var glad & fick tillbaka "Well, dear... you're obviously not the one showeling the snow". Så nu ska här banne mig skottas snö idag - jag må vara jättegravid men det innebär jäklar i mig inte att jag är oförmögen att skyffla runt lite vitt fluff!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0