Knäckt...

Kände mig lite knäckt igår, tre timmars sömn på en natt fungerar inte så där jättebra för mig. Så jag ägnade dagen åt att hjärnslött titta på Svenska Hollywoodfruar, virka en mössa åt mig själv (har inte hittat kartongen med mössor efter flytten, så det var liksom av nöd tvunget) samt sy ett nytt madrassöverkast till spjälsängen. Är inget större fan av skrikiga barnsaker, men tvättbjörnarna sålde mig på det här tyget, så lite estetisk-skrikighet får vi leva med...
Paul pysslade med tapetprojektet efter middagen, men vi gjorde en gemensam ansträngning & packade upp barnvagnen precis innan läggdags. Vi har inte monterat ihop den än, men dagens plan är att sy ett lakan till madrassen i liggdelen.
Är förövrigt så nöjd med färgen - mindre nöjd över det faktum att jag på mindre än fem minuter nu på morgonen lyckades ta vagnen från "splitt ny" till "bättre begagnad". Skulle nämligen vika ut solsuffletten (den svarta innerdelen) & pang sa det & så var plastskenan inuti knäckt... Usch - kände mig rätt knäckt jag med. Hur klumpig får jag vara liksom?! Kände i ärlighetens namn för att gråta lite, men bestämde mig för att jag inte ska låta det här förstöra min dag. Det är ju bara en liten plastskena trots allt - så länge jag inte tappar Baby C på huvudet det första jag gör när hän kommer så är det ju faktiskt ingen katastrof!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0