The 2014 pumpkin walk!

Vi åkte förbi vår närmsta park kring femsnåret idag & lämnade av våra pumpor till "The 2014 pumpkin walk". Återvände vid halv åtta & då hade ett gäng volontärer ställt ut alla pumpor i en lång slingrande väg, tänt dem & det var full folkfest!
Massor av små barn som sprang runt i sina kostymer, liveband & varm choklad. Köpte på oss var sin kopp för att värma våra händer. Vi fick nämligen årets första snö i morse, så även om vi hade vantar var chokladen ett välkommet värmetillskott!
Så många otroligt fina pumpor - vilket arbete vissa lagt ner!
För att inte tala om talang & tålamod - det här mästerverket måste ju ha tagit SÅN tid att få till. För att inte tala om hur "nerve wracking" det måste ha varit. Pumpaskinn har nämligen en tendens att spricka åt lite oväntade håll, så det är ju inte det mest lättkarvade som finns.
Hade gärna velat stanna mycket längre än vad vi gjorde, men dessvärre är jag ju en mänsklig isbit så efter att ha gått hela pumparundan samt skrivit upp oss på en lista över personer som är intresserade av att hjälpa till i den granngrupp som arrangerade det hela åkte vi hem. Känns dock som om detta definitivt kommer vara något som vi kommer att gå till nästa år, en helt ny 1a november-tradition helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow! Verkligen helt otroligt vad seriöst en del tar det och hur duktiga de är. Ni har lite att leva upp till nästa år ;)

Svar: Ja alltså det här året var det ju hemskt dåligt på pumpafronten för vår del. Jag orkade karva den minsta pumpan & sen var jag så trött att jag gick & la mig - så Paul var väl den som fick försöka få till något vettigt. Nästa år ska vi försöka vara bättre, gårdagens promenad var nämligen så inspirerande!
Sen var det så otroligt härlig stämning där i parken, måste ha funnits säkert 300-400 pumpor & alla tända - jättefint!
Ida

2014-11-02 @ 13:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0