Canadian building standard 3...

Vårt hus var ju indelat i två lägenheter när vi köpte det, vilket gör att saker & ting kanske inte alltid är optimalt placerat. Vi har till exempel en garderob i vårt temporära sovrum som jag tycker hade varit så mycket mer användbar om den varit spegelvänd. Alltså, om vi inte haft en öppning in till det här rummet, utan dörren hade suttit i hallen istället så att vi hade haft en naturlig förvaringsplats för jackor etc. Men... nu känns det inte riktigt aktuellt att sätta igen dörren & slå upp en ny öppning - vi har liksom nog med saker att sysselsätta oss med som det är. Vilket har gjort att garderoben har fått tjäna som tillfällig förvaringsplats för allehanda pryttel. Bara det då att den är så dåligt planlagd att den inte ens varit bra för det ändamålet. Vi har helt enkelt packat golvet så fullt vi kunnat & sen stängt dörren fortast möjligast om eländet...
Ja men ni ser ju... Fast ALLRA värst har ändå garderobens enda hylla varit. Kan ni se den? Den sitter allra längst upp i bild & vem som än monterat den kanske satte den liiite väl högt! Så där pass högt att den faktiskt är i det närmast obrukbar. Vi fick in en kartong för en låg skål - allt annat tog helt enkelt tvärstopp. Alltså, går ju att bli trött för mindre.
Så igår fick jag nog & rev ut hela eländet & sen fick jag kanske det här årets inredningssnilleblixt, åtminstone för mig. Det var ett riktigt AHA-moment, så vi har jobbat som små blådårar idag & imorgon blir det efterbild. Fast jag kan redan nu säga att jag är så där nöjd att jag tjatat sönder minst ett hål i Pauls huvud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0