Lite allt möjligt...

Så, nu är allt begravningsrelaterat över. Det har varit rätt intensivt här, dels för att få i ordning huset så att Pauls föräldrar skulle kunna stanna en natt & sen själva visitationen igår & begravningen idag - så nu blir det ett litet "ihop-plocksinlägg". När det gäller begravningen så var det självklart sorgligt, men så långt begravningar går var det här ändå en väldigt ljus & glad tillställning. Många fina & roliga minnen att dela med sig av. Sen tror jag att det kanske är lite lättare för de efterlevande om personen som gått bort varit mycket dålig mot slutet & inte varit "där" på rätt länge. Då finns det mer tid att bearbeta sorgen & det oundvikliga.
 
& från död till liv... Efter lunchen som följde begravningen åkte vi till Cambridge för barnmorskebesök. Allt såg bra ut, förrutom att Lilla C av någon anledning valt att vända på sig. Tydligen inget att oroa sig så där jättemycket för än, men min barnmorska föreslog att jag ska gå & simma samt tillbringa rätt mycket tid på att häva mig upp & ner från golvet (perfekt ursäkt att jobba vidare på golvlisterna) så att Baby C ska snurra runt 180 grader. Åkte hem i absolut spöregn & sen dess har vi legat på sängen tillsammans med katterna som en enda stor hög overksamhet. Endast avbrutet av ett hysteriskt rivjärnsletande när jag skulle slänga ihop en paj till middagen. Sökresultat... inte så jättelyckat.
I någon flyttlåda ligger alltså mitt riktiga rivjärn samt ett gäng microplanes, men i köket bodde endast ett litet, fattigt, muskotrivjärn. Kändes som om jag lekte dockskåpskök, alternativt köpt på mig matvaror genmodifierade något helt bortom all rim & reson!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0