Our weekend...

Totalt bortkastad lördag den här helgen, Paul har varit skraltig hela veckan med halsont & lyckades toppa formen just till igår. Själv bestämde jag mig tydligen för att vara solidarisk, för jag var någon form av mänskligt vrak mest hela dagen & somnade klockan 8 på kvällen. Sorgligt. Tack & lov vaknade vi piggare idag, så vi har lyckats få lite saker gjorda här i huset. Jag har fått lära mig hur jag ska använda vår cirkelsåg & så har jag målat alla väggar i vardagsrummet med "sizing" - en produkt som gör att tapet både fastnar & går att ta bort lättare. Paul har bänt av alla skadade dörrlister, någon som bott här innan oss har nämligen haft en katt med väldigt vassa klor... Ingen poäng att lägga ner en massa tid på att måla dörrlister som ser ut som om en galen flismaskin gått lös på allt material från golvet & en meter upp.
När listerna kom av fick vi en liten inblick i hur det sett ut här tidigare, både gröngrått & vinrött har det varit innan det blev den persikonyans som vi flyttade in till:
Nu är planen att vi ska få upp alla dörrlister inom de närmsta dagarna & sen håller vi tummarna för att vår tapetbeställning kommer in så snart som möjligt. Vi var nämligen tvunga att ändra tapetplanerna lite baserat på att vi inte riktigt hade nog med tapet för att täcka alla väggar. Så det blir en favorit i repris, stugtapeten som vi båda känner någonslags anknytning till även fast det bara råkar vara lite papper vi pratar om. Fyndtapeten får åka upp i någon av sovrummen istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0