Always on the same page...

Det är himla fint när du kan vandra genom livet & fastän du fysiskt befinner dig väldigt långt från de du tycker om ändå befinna dig sida med sida med dem. För 10 år sen hade Josefin & jag tillbringat en fredag så som den här med att dricka bag in box, sminka oss, testa toppar i min garderob & sen dragit till någon av Lunds alla nationer för att dansa järnet. Idag... Josefin tipsade mig igår om den brittiska TV-showen "Big Dreams Small Spaces", vilket jag inte hittade - däremot hittade jag showen "British Garden Revival" & blev HELT fast. Sedan igår har jag hängt över YouTube varje eh... inte vaken stund för Tor. Hemskt praktiskt med en sömning baby! I nuläget har jag samlat på mig trädgårdsplaner för de närmsta 10 åren eller så. I mean, hur kan vi inte anlägga ett "stumpery" i ett litet hörn av trädgården?! Allra helst en som producerar sitt alldeles egna förråd av shitakesvamp! Eller en damm - måste ha en damm.
 
Som sagt - för 10 år sen bondade Jo & jag över vin & hoppet om den perfekta utekvällen. Nu... på var sin kontinent, över vin & stockrosor. Det allra bästa? Att Jo dyker upp här i Guelph om mindre än en månad - så himla pepp på rose & babbel kring vad vi kan hitta på med vår "front garden"!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag håller helt med! Skönt att veta att vi håller samma tempo, dvs att vi samtidigt har blivit 65-åriga tanter i förskott ;)

Svar: Hoppas Poirot var bra - själv löste jag lite Allerskorsord! :)
Ida

2015-04-11 @ 13:15:59
Postat av: Jo

Poirot är alltid bra =)

Svar: Allt Agatha Christie är bra! Första året jag sommarjobbade på ett bibliotek läste jag allt de hade av henne - sov alldeles för lite men kunde inte hejda mig när jag väl börjat!
Ida

2015-04-14 @ 06:59:26
Postat av: Jo

De är verkligen jättebra! Bäst som jag läst (har inte läst alla) är "Och så var det bara en" (gamla "Tio små..."). Den var så obehaglig, jag kunde inte läsa den på kvällen för då blev jag rädd =)

Svar: Haha - men då är vi två fjantar då! För jag blev också så himla rädd av den, du vet där där krypande obehagliga - men jag trodde typ att det bara var jag som hade så låg tröskel för att bli skrämd!
Ida

2015-04-15 @ 17:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0