Om en månad...

Postguden viftade sin postmästarväska över huset idag - sverigepaket till frukost, blir liksom inte en bättre start på dagen än så! Extra bra eftersom det kom idag, Pauls jobbahemifråndag så att han också kunde ta del av det roliga. Det här med att Tor får saker alltså, det gör mig verkligen glad in i varje hörn av hjärtat! Än är de fina Newbie-kläderna lite stora, men det är faktiskt bättre än om de varit perfekta i storleken redan nu. Nu har jag ju något fint att se fram emot! Den lilla dykaren på botten - love it!
Sen hade farmor även slagit till på något som jag älskar helt hämningslöst fastän jag inte riktigt vågat erkänna det innan... Mamma-barn-matchning. Det här med att Tor & jag kan ha matchande sockor nästa höst - får jag längta dit redan nu?!
Tor blev SÅ HÄR GLAD för sina presenter farmor!
Digby undrade dock vart hans röda band var, men efter att jag tömt kartongen blev liten lite gladare - Digbyhus i papp väger alltid upp!
Själv blev jag nog kanske ändå allra gladast över det här innehållet - ett paket vetemjöl & kryddpeppar.
För vet ni, det här symboliserar att farmor kommer HIT om mindre än en månad! Min coola, roliga, kloka, finurliga lilla farmor bordar nämligen ett plan hit (helt själv!) i början på maj & stannar nästan en månad med oss! Att jag ska få ha både farmor & Jo här är så där fantastiskt underbart att jag får lite happiness overload! Nu kommer de ju inte bara för min skull, utan för att få träffa Tor - som kommer att döpas den 15e maj här hemma i huset. Farmor har redan planerat bra mycket mer än vad jag har gjort...
Jag menar checka, custom psalmbok. Hade ingen aning om att de gick att fixa sånt - så det är himla tur för Tor & mig att vi har farmor som kan överraska så här bra!

Kommentarer
Postat av: Monica

Vilken toppenfarmor! Så fin dress och sockorna var ju jättesöta!

Svar: Farmor är en superhjälte i mina ögon - med stickning som en av sina superkrafter. :)
Ida

2015-04-16 @ 02:11:20
URL: http://engelsktporslin.blogspot.com
Postat av: Jo

Jag ser fram emot det såååå mycket! =D

Svar: Vi får skypa till veckan & prata igenom vad du vill göra när du är här - förutom att fixa med vår front garden då. :)
Ida

2015-04-18 @ 11:38:13
Postat av: Jo

Jag kan tisdag, kanske torsdag och sedan fredag.

Svar: Tisdag hade fungerat super för mig!
Ida

2015-04-19 @ 01:03:05
Postat av: Jo

Tisdag kl 19?

Svar: Låter perfekt - har lagt in det i min iCal nu!
Ida

2015-04-19 @ 09:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0