Farmor till räddning!

Kristen, min nya granne, är ihop med en kille vars familj äger en rad restauranger här i Guelph. Den senaste veckan har han jobbat typ non-stop med att få igång deras senaste restaurang. Det var delvis därför vi tog hand om Daisy i söndags, för att flytta & starta upp en ny restaurang samtidigt är ju liksom lite väl mycket jobb i sig & i kombo med baby... Anyway, i princip hela veckan har de varit "en dag från att öppna", men idag bestämde de sig för att det fick vara nog med jobb & körde en spontan restaurangöppning för vänner & bekanta. Vi blev inbjudna hela bunten & som vanligt nu för tiden blev det ett "Herregud vad ska jag ha på mig ögonblick". Har inte känt för att shoppa sen jag fick Tor & nu börjar det eka lite tomt i garderoben, så ja - det var lite panik. Men precis som jag stod där & velade som allra mest över vad jag möjligtvis kunde sätta på mig knackade postguden på dörren med ett paket alldeles proppfullt av kläder. Farmor hade slagit stor på rean & det var som julafton fast utan presenterna som man måste låtsas vara glad över! Tor fick fina stickade tröjor:
& jag hade plötsligt det omvända problemet att jag nästan hade FÖR MYCKET att välja bland! Valet föll tillslut på en härligt knallgrön klänning som kändes alldeles perfekt somrig, lufftig & skön. En riktig Ida-klänning kändes det som, förrutom att den hade öppen rygg vilket kanske inte var helt kompatibelt med min amnings-BH-garderob, men det löstes lätt med en kofta!
& ja... Jag kanske råkade babymatcha... igen.

Kommentarer
Postat av: Jo

Vilken fin klänning! Jättehärlig färg =)

Svar: Visst var den härlig?! Så himla bra också att få något som någon annan köpt - köper jag själv blir det mest en blå uniform. :)
Ida

2015-08-22 @ 10:03:46
Postat av: Monica

Vilken toppenfarmor och så fina ni är!

Svar: Farmor är bäst - tycker att hon är så himla skön som vill & vågar shoppa åt oss! & tack!
Ida

2015-08-24 @ 23:00:13
URL: http://engelsktporslin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0