Love Guelph...

Paul jobbar natt inne i Toronto (stort serverflytt, så de måste jobba på natten för att inte störa produktionen) så han var hemma fram till efter lunch idag & precis lagom tills att han skulle åka iväg blev vi inbjudna på mammaträff hemma hos Kristen & Daisy. Så vi travade dit, hängde med en grupp andra mammor en timme eller så & sen tog Kristen & jag vagnarna ner till parken för en promenad. Väl där insåg vi att ingen av oss hade någon att äta middag med, eller... i varje fall ingen annan med ett vettigt bordsskick, så vi beställde thai-mat & åt middag hemma hos oss med Tor & Daisy tjoandes på var sin kortända av bordet. Första gången Tor testade att äta ris & det gick prima, däremot vågade jag inte testa min curry på honom. Kändes som lite väl risky när blöjbyterna liksom är nog spännande som de är... Anyway, bara en sån här sak gör mig SÅ lycklig för att vi flyttat hit till Guelph. Hade varit så otroligt mycket mer ensam om vi hade bott kvar i Toronto - kan liksom inte se att det skulle ha gått att få till något spontant mammahäng alls där vi bodde tidigare. Nu känns det nästan så där som när jag var liten & bara kutade över till grannen, knappt tog mig tid för att plinga på & sen lekte järnet!
 
Annat som gör mig glad är vår lilla trädgård som verkligen producerar - har plockat sju kilo tomater så här långt & det kommer bara mer & mer. Spontanplanterade lite ärtor också, fastän jag egentligen inte hade plats, & titta hur fint de blommar nu!
Blommar & producerar ärtskidor!
& allt detta utan att ha en liten irriterande portugisisk trädgårdstomte (aka vår tidigare hyresvärd) närvarande! Att flytta hit till Guelph kvalar lätt in på top fem bland det bästa Paul & jag någonsin gjort!

Kommentarer
Postat av: Jo

Väldigt kul att du fått en bra umgängeskrets =)

Ang ärtorna (väldigt fina); har luktärten kommit upp nånting?

Svar: Nej tyvärr blev det inget av luktärtorna. Kanske lite väl mycket att begära från dem då det i princip inte regnade något alls från maj till juli.
Ida

2015-08-28 @ 10:23:42
Postat av: Jo

Tråkigt. Får göra ett nytt försök i vår =)

Svar: JA! Du får komma hit & plantera igen!
Ida

2015-08-30 @ 14:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0