Tacksam!

Innan jag skriver resten av inlägget, farmor - Paul mår bra. Han råkade ut för en bilolycka igår, men klarade sig helt oskadd.
 
Så... Vi hade en rätt omtumlande dag igår som resulterade i att vi var en väldigt sammansvetsad trio idag. Paul råkade nämligen ut för en bilolycka igårkväll på väg hem från jobbet & hade han inte varit snabbtänkt hade det kunnat gå riktigt illa. Cirka 20 minuter från huset, så fortfarande motorväg om än inte en av de jättestora som vi har här, stod en bil i vänsterfilen & väntade på att svänga vänster. Paul som var i samma fil kollade backspegeln & bestämde sig för att göra en omkörning. Men så var det det här med blinda fläcken... Bakom Paul kommer en skåpbil i full fart & Paul inser att han inte kommer att fixa omkörningen utan att det kommer att smälla. Bara det att han kan välja, försöka klippa tillbaka i vänsterfilen & smälla in i personbilen som står där eller ta smällen med skåpbilen. Han valde det första alternativet & på det stora hela klarade han sig väldigt bra ur något som hade kunnat förändra hela vårt liv. Både han & passageraren i den andra bilen klarade sig utan skador, hennes bil blev dessutom inte alltför illa tilltygad medan vår bil fick sig en rejäl törn när bilarna gled mot varandra. Tur i oturen så gick den i alla fall att köra hem, men bilverkstan räknar med att behålla den i minst en vecka.
 
Den här typen av händelser får en ju verkligen att stanna upp & tänka till. Fokusera på det som är viktigt istället för att stressa över livets små banaliteter. Sömnproblem hos bäbisar är liksom inget att gnälla över när samma bäbis mycket väl hade kunnat sitta i baksätet på vår bil när det smällde... Nej, idag är jag bara TACKSAM över att få ha min lilla familj hel & hållen. Mina killar är det finaste jag har i mitt liv & jag är så oändligt lycklig för att inget allvarligt hände Paul igår!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Usch vad hemskt! Vad skönt att det gick bra ändå, en sekund och allt kan förändras. Hoppas ni kan ha en lugn helg och pyssla om varandra.

Svar: Det är ju så läskigt att livet verkligen kan bli helt förändrat på bara någon sekund... Tror att Paul som vanligtvis är väldigt lugn blev lite skärrad han med, tanken på att inte få vara med när Tor växer upp är bara så otroligt skrämmande. Så nej, är så otroligt tacksam för att det gick som det gick!
Ida

2015-08-13 @ 07:03:44
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Camilla

Vilken jäkla tur att det inte blev värre skador än vad det blev. Snacka om att han hade en skyddsängel med sig. Även att Paul var snabbtänkt och kunde ta ett snabbt beslut i den situation han var i.

Ta hand om varandra ❤️
Kram

Svar: Snabbtänkt men sen känns det lite som du skriver, att han hade änglavakt. Nu längtar jag till helgen så att vi slipper köra annat än någon stilla tur runt stan. Kram!
Ida

2015-08-13 @ 08:43:20
Postat av: Alex

oh gud! Vilken tur att allt slutade med bara materiella skador!

Svar: Ja, de materiella skador är ju bara att ta - men Paul har nog dålig rygg som det är så jag är så himla tacksam för att det inte smällde mer rejält... Hur gick det förresten med er bil, hittade de något fel?
Ida

2015-08-13 @ 09:40:55
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com
Postat av: Åsa

Kram. Skönt att Paul klarade sig. Var rädd om er!

Svar: Tack & kram!
Ida

2015-08-13 @ 18:00:12
Postat av: Sandra

Vad skont att det slutade bra , stor kram!

Svar: Ja så himla skönt! Är också så glad att Tor & jag inte var i bilen, hade nog blivit helt livrädd om vi varit med när det hände.
Ida

2015-08-13 @ 18:37:21
Postat av: Sara

Men vilken skräck! Vilken lättnad det måste ha varit för er båda att det gick så bra med tanke på omständigheterna!

Svar: Ja & nu är det så skönt med helg så att Paul slipper köra in ett par dagar - ger oss tid att lugna ner oss lite!
Ida

2015-08-14 @ 19:48:37
Postat av: Jo

Inte bara farmor som var glad för den inledande försäkringen att allt hade gått bra... för många tankar om vad som kunnat hända. Så glad att alla mår bra! Ta hand om er!

Största kramen någonsin!

Svar: Var bara tvungen att inleda med en disclosure - farmor blev ändå orolig & ringde för att höra att allt var bra. KRAM!
Ida

2015-08-15 @ 09:42:31
Postat av: trillingnöten

Fy farao vad läskigt!!! Sånt där får en verkligen att stanna upp och uppskatta det man har. Alla världsliga ting är inget att ha om man inte har varandra! Jag är så glad att det gick bra!!

Svar: Nej precis, material ting spelar inte ett endaste dugg i situationer som denna. Struntar totalt i att bilen inte mår prima, är bara så himla lycklig för att Paul klarade sig helt oskadd!
Ida

2015-08-17 @ 21:30:33
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0