Tor möter en ballong...

En väldigt bra sak med att sitta på en sån här liten pyjamasapa är att du inte direkt sover bort dina dagar!
Vilket passade oss rätt bra idag eftersom vi hade lite att fixa med. Först en sväng till vår farmers market för att köpa på oss massa färsk majs, lokalt odlad melon & en kasse äpplen. Svängde förbi hemma, svidade om till fest-stass & sen bar det av till Chloes 1-årskalas:
Alltså... har varit på ett par nu & det är ju bara att inse att ettårskalas inte är direkt superfestliga. När de är så här små känner jag lite att det hade gått att fixa så att festen hade varit liiite roligare för de vuxna, typ sushi & ett glas vitt istället för att sitta på golvet & äta pizza från papptallrik. Men men, Tor var i alla fall nöjd - han fick nämligen för första gången i sitt lilla liv stifta bekantskap med en ballong!
Paul - Look, he think it's a super big boob!
Jag - What? Nooo, shyyysh!!!
 
Happ, efter att vi vinkat hejdå åkte vi iväg till en handelsträdgård & plockade på oss lite plantor. Insåg nämligen häromdagen att de blomsterkorgar som hängt utanför ytterdörren kanske sett bättre dagar...
Ska man vara nogräknad så fanns det väl lite liv kvar i dem, men inte nog för att jag skulle orka vårda tillbaka dem. Jag har rätt dåligt tålamod med plantor, presterar de inte åker de! Eftersom jag vet med mig att jag kanske inte är världsbäst på att komma ihåg att vattna på framsidan körde jag på prydnadskål. Känns som om det är nog svårdödat för att det ska se vettigt ut åtminstone fram till november!
Resten av kvällen har vi ägnat åt att underhålla liten skrikgris samt bända torrfoder ur hans giriga små nävar... Det är alltså läge att försöka lista ut hur vi kan hålla honom borta från katternas mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0