Acceptans & julskinka...

Idag kom min mamma hit & vi hämtade upp henne på flygplatsen. Var lite orolig för hur Tor skulle ta det, han hade nämligen demonstrerat tidigare under dagen att "stranger danger" inte direkt är något han kommit över. Men mamma var tydligen helt OK. Så pass att han till & med kröp bort till henne under middagen & bad att bli upplyft. Den ni... Paul & jag satt som fågelholkar. Intressant hur en liten individ kan gå från att inte ens vara OK med en främmande person i sin mammas armar - till att bara "Du, jag vill sitta i ditt knä nu!".
 
Så det var jag väldigt glad för. En annan sak som gjorde mig glad var att julskinkan som jag kokt & griljerat själv blev bra. Även om jag kände mig lite som en idiot när jag ställde fram den på bordet. För det var lite så där som när en fattig by slaktar sin enda get & serverar gästen, ni vet - man ställer fram det finaste man har & här är ju riktig julskinka typ världens LYX. Bara då det att jag liksom glömt bort (?) att hela den svenska julen är en enda skinkorgie... Har uppenbarligen varit borta från Sverige alldeles för länge!

Kommentarer
Postat av: farmor

ringt pa G. Allt väl, vi är glada att ma är framme hos er o att resan har gått bra.

Svar: Över island är alltid smidigt - så det var super att hon fick biljetter den vägen!
Ida

2015-12-28 @ 07:58:43
Postat av: Anonym

Vad kul att han var så snabb på att acceptera henne som "säker". Hälsa henne!

Kram!

Svar: Det har verkligen gått över förväntan - hon kan till & med avleda när Tor får sammanbrott & det är inte något som inte ens Paul alltid klarar av!
Ida

2015-12-28 @ 14:42:28
Postat av: Jo

Förra kommentarer var jag.

2015-12-28 @ 14:43:10
Postat av: Målvaktsmamman

Men hur roligt:) Njut av neverendingjulskinka!

Kramar

Svar: Oj... Jag glömde bort julskinkan idag... Får kanske ta & frysa in lite så att jag kan fortsätta att äta någon månad till!
Ida

2015-12-28 @ 18:41:27
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0