Family Day 2015...

VI har firat Family Day idag - total låtsashelg för att lätta upp i vintermörkret, men en ledig dag är en ledig dag & något så sjukt uppskattat! Extra härligt är att Paul har tagit en semesterdag i morgon, så vi har alltså ytterligare en dag av familjemys att se fram emot. Ute är det skitkallt, kring -25C, så vi häckar inne i huset med massa god mat & varm choklad & så har vi återupptagit projekt "renovera huset". Har följaktligen roat mig med att slå ut golvlister medan Paul har monterat ned köksskåp - japp, vi har så smått gett oss på att förvandla köket till en barnkammare! Dock har vi tvingats inse att det som vanligt kommer att ta längre tid än vi tänkt oss, människorna som har fixat här i huset tidigare alltså... Ett litet fix de gjort är att sätta upp gipsskivor utanpå de gamla gipsskivorna, så att de på vissa ställen hänger ut utanför golvlisterna. Inte så snyggt om vi säger så. Kommer alltså att få dra ner väggarna vid något tillfälle, men det får vänta. Bästa Jo dyker nämligen upp här i huset om 11 helger & då vill vi gärna att stället är någorlunda i ordning & inte fullt så mycket byggarbetsplats!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag gillar verkligen ert sätt att räkna! 11 helger låter inte alls lika mycket som tre månader =) Ska också börja med det räknesättet.

Svar: Något vi gjort i flera år baserat på olika renoveringsprojekt med diverse deadlines! Blir ju i regel så att vi bara får jobb gjort på helgerna, så det är bästa sättet att hålla koll på hur LITE tid som faktiskt är kvar att jobba på! :) Men fungerar naturligtvis även bra när man har roliga saker att se fram emot - 11 helger låter verkligen mycket bättre än 3 månader!
Ida

2015-02-17 @ 08:41:27
Postat av: Jo

Btw så får du här två söta filmer för att väga upp min bitterhet. Den ena med getter den andra med bebisar =) Enjoy!

https://www.facebook.com/video.php?v=784347714919004&pnref=story

https://www.youtube.com/watch?v=qBay1HrK8WU


Svar: Alltså getter, har ett litet hemligt craving på att ha en eller två någon gång i framtiden. Så himla söta & det känns som om de dessutom skulle vara sjukt underhållande!
Bäbisarna är ju bara för söta, har sett det klippet innan men så värt att se igen! Längtar tills Tor kan skratta han med!
Ida

2015-02-17 @ 09:29:33
Postat av: Alex

du dök precis upp på "personer du kanske känner" på min facebook

2015-02-18 @ 09:31:07
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Alex

kom inte min kommentar med förut? Anyway, fick iaf upp dig på "personer du kanske känner" på facebook idag!

Svar: Av någon märklig anledning får blogg.se ofta för sig att dina kommentarer är spam, så jag måste godkänna dem innan de publiceras. Har försökt att lista ut varför det trilskas på det här sättet men inte lyckats hitta någon inställning för att ändra det.
Wacky - men vi kanske ska bli FB-vänner då! Har vi någon gemensam vän då eller hur lyckades FB plocka upp det?
Ida

2015-02-18 @ 18:17:27
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Risken med att äga en get är att Tor, när han börjar skolan, faktiskt kommer behöva yttra meningen "My goat ate my homework" ganska ofta =)

Svar: Getebra ursäkt! :)
Ida

2015-02-19 @ 08:26:06
Postat av: Jo

Hahaha! =)

Svar: Lite trött idag, så ja - den nivån på humorn! Glad du uppskattar den!
Ida

2015-02-19 @ 21:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0