En liten sak för bröstcancerforskningen...

Har ju brunnit för det här med att samla in pengar till bröstcancer i flera år, men sen 2012 då jag senast deltog i Princess Margarets "Walk for the Cure" har det av någon anledning mest blivit så att jag samlat in pengar för/hjälpt till med andra projekt. Nu är ju hjärt & kärlforskning & sjuka barn jättefina saker att få hjälpa till med, men så fort jag inte gör åtminstone något för bröstcancerforskningen varje år så känns det lite "så där" i mig... Helst vill jag ju göra något stort, så som att samla in flera tusen kronor - men det är ju bara att inse att det inte alltid går & 2014 var väl inget optimalt år varken för att sätta igång en stor insamlingskampanj eller gå 30 km (checka kaggen som skymtar i bild, hade varit lite jobbigt att trava i 5-6 timmar på betongtrottoarer med den)... Men en liten sak fick jag i alla fall till, en av min vän Jo´s julklappar. Hittade nämligen det här mönstret på en scarf som designats just för att folk ska uppmärksamma bröstcancer - som hittat! Så jag virkade ihop scarfen, skickade den till Jo i julklapp & donerade samma summa som jag lagt på material till rosa-bandet kampanjen.
Som sagt, ingen jättestor grej så som tidigare år - men ändå något som fick mig att känna mig lite mer delaktig i den här livsviktiga kampen! Gissar väl på att det inte heller kommer att bli plätt-lätt att få till något större projekt det här året, men ett första litet nyårslöfte för 2015 får i alla fall bli att göra något för att hjälpa till i kriget mot cancern!

Kommentarer
Postat av: Jo

Den är verkligen jättefin och jätteskön =) Tack!

Svar: Paul när jag sa att jag skulle sticka en scarf åt dig "You did pick a soft yarn did you? You know what Jo is like when it comes to materials". :)
Så roligt att du gillar den & framförallt att du tycker att den är skön!
Ida

2015-01-03 @ 10:17:16
Postat av: Jo

Hahaha! Tacka honom för omtanken =)

Svar: När vi köper baby-kläder låter det väldigt ofta typ så här:
Paul - Jo kommer att älska den här overallen!
Moi - Men hon kommer ju typ i maj... vi kan ju inte sätta på Tor en overall då.
Paul - Men kanske bara lite kort?

:)
Ida

2015-01-04 @ 11:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0