Inte smartaste draget...

Så skriver jag ett helt inlägg om ORON som finns i mig för lilla Tor & så, när Paul frågar om jag vill se en film, kläcker jag ur mig "The fault in our stars". Alltså... på riktigt, var en film om dödligt cancersjuka barn/ungdommar verkligen det bästa jag kunde komma på?! Dum, dum, dum, dum, DUM Ida! Läste boken för ett tag sen, & satt väl med en klump i halsen redan då, men det var innan vi fått Tor. Nu, liiipfest deluxe & så tittar jag upp mitt i det värsta grinet & där sitter Paul & lipar ner i Tors pyjamas... Vilket triggade igång mig ännu mer. So, gårdagskvällen var väl inte den festligaste form av fredagsmys vi någonsin haft. MEN. Väldigt bra bok & väldigt bra film - som jag rekommenderar till alla som kanske är lite mer emotionellt stabila än vad vi är just nu!
 
Nu ska lipgänget ut på ävenflykt - måste utnyttja januarisolen den korta stund den visar sig!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Själv såg jag den på ett flygplan... Jo, det var gråtfest där med kan jag lova. Fick försöka förklara för killen bredvid att jag bara sett en väääldigt sorglig film, och försökte berätta att det var i stort sett det värsta jag sett, varvid han säger att hans mamma nyligen dog i cancer...

Svar: Neej vad hemskt! Dels att sitta & lipa på ett flyg, men ännu värre att hans mamma just dött i cancer. Hade själv gråtfest på ett flyg för ett par år sedan då jag såg "ps I love you". Mannen bredvid såg ut som om han ville rymma till bagageutrymmet hellre än att sitta bredvid mig hela vägen ner till Mexico City. :)
Ida

2015-01-11 @ 00:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0