Sockerchock!

Vi tog med farmor på en liten tur till Cambridge idag - visade sjukhuset där Tor föddes & så gick vi på Tommy Hilfiger outlet. På vägen tillbaka spontanstannade vi på Starbucks för frappuccino & jag vet inte vad som hände, men mitt vanliga sansade jag infann sig inte utan jag hoppade på samma tåg som farmor & Paul... S'mores frappuccino! En helt vansinnig liten dricka med gud vet hur mycket socker i, men så goood! Efter första klunken av mashmallowvispgrädde (!) tänkte jag "Nej detta går inte, det här FÅR jag inte dricka" & sen kastade jag förnuftet överbord & bara sög i mig den ena syndiga klunken efter den andra. Farmor satt & nöjdskrockade i baksätet lika glad i sin dricka som jag var i min. Den enda som klagade var Paul, han hade nämligen valt att inte använda ett vanligt sugrör utan ett kaksugrör klätt med choklad (?!) & detta resulterade i 2015 års i-landsproblem:
 
Paul - I don't want to eat my cookie straw, but it's too good not to... Argh, I'll have to have the end of the drink with a NORMAL straw!
 
I vilket fall, sockerchocken som sen infann sig... Hela familjen Chvostek/Jansson, utom Tor, ägnade resan tillbaka till Guelph åt att sjunga för fulla lungor. Vid ett tillfälle var stämningen i bilen så hög att vi till & med hissade ner rutorna & tjoade & tjimmade ut över grannskapet. Japp, även farmor! När vi rullade in på uppfarten var vi alla så fnissiga & glada att grannarna måste ha trott att vi fått i oss drinkar med något bra mycket starkare i!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0