Vegas vs...

Jag har väl alltid haft rätt lätt för att bli exalterad över saker & ting, men sedan Tor kom känns det väl lite som om jag kan bli glad & till mig över de mest banala saker. Fast utsträckningen på det här gick inte riktigt upp för mig förrän igår. Stod inne i badrummet & borstade håret då jag plötsligt fick en idé, vilket resulterade i att jag rusade ut i vardagsrummet med händerna viftande i luften & bara: "Honey, guess what I would want to do?!"
 
Paul - Go to Las Vegas for wild and crazy weekend?
 
Vilket var SÅ LÅNGT från det jag tänkt mig att jag liksom stannade upp mitt i steget, armarna trillade ner längsmed sidorna & jag började gapskratta istället. Tillslut fick jag i alla fall fram originaltanken:
 
Moi - No... Change to our spring bedclothes...
 
Alltså, Las Vegas vs blommiga sängkläder i bomull - inte riktigt same same! Fast jag väljer att se positivt på det hela, för det är ju ändå lite härligt att jag har förmågan att tycka att det senare är något att bli så till sig för. Hade ju varit hemskt tråkigt att vara tvärt om & så blasé att inte ens Vegas hade fått en att bli uppåt!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag blir sjukt exalterad av kontorsmaterial; det blev liksom fest i mitt huvud när jag fick 52-veckors register att sätta i pärmar för skiftrapporter och dagen vi fick en ny lamineringsmaskin var som födelsedag och jul i ett =)

Svar: Haha - underbart! Jag är nog lite så när det kommer till garn, går jag in i en garnbutik känns det helt klart som "fest i huvudet". :)
Ida

2015-03-24 @ 22:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0