Fina, omtänksamma, Paul...

Alltså... ibland gör Paul små saker som bara gör mig helt varm i hjärtat & nu fick han till det igen. När Tor föddes fick jag nämligen en liten flaska dusch-gel av Camilla. Vanligtvis är jag ingen duschcreme & lotionmänniska, jag har nog begåvats med för lite tålamod, men det var något med just den här duschcremen som... ja men gjorde mig genomlycklig. Den träffade väl någon doftnot från barndommen som triggade igång välmåendet i hjärnan. Så jag använde den så ofta jag kunde, fast med andakt, & den sista lilla upp & ner urkramade droppen pressade jag ur till Tors dop. 
 
& det här hade Paul snappat upp. Fastän jag inte sagt något om det & fastän jag alltså aldrig tidigare köpt en enda förpackning dusch-gel så hade han sett hur jag vårdat den där lilla flaskan & när den tog slut så dök det helt plötsligt upp en ny i duschen en dag. Lyckan på en helt ny flaska moringa & lyckan på att ha någon som verkligen bryr sig om & ser efter en även när det kommer till de minsta små sakerna!

Kommentarer
Postat av: Jo

Han är ju helt fantastisk! Hälsa honom att han får två tummar upp på den =)

Btw så fick jag ett litet set med produkter från body shop i julklapp för nåt år sedan med just den doften och den luktar verkligen jättegott!

Svar: Det ska jag göra! :)
& visst är det en helt magisk doft?! För mig faller den in i samma doftkategori som syrener, blir bara helt varm i själen av lukten!
Ida

2015-05-28 @ 09:24:49
Postat av: Trillingnöten

Vilken man!! Verkligen så himla omtänksamt av Paul!!

Svar: Blev verkligen så glad & rörd - så nu är den där duschkrämen ÄNNU kärare än den redan var till att börja med!
Ida

2015-05-30 @ 17:01:44
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0