Myspysdag!

Tor är inne i en tillväxtfas, så det här med nattsömn är lite småskakigt i nuläget... Var en mycket trött version av mig själv i morse - men det blev trots allt en väldigt härlig dag! Började med promenad tillsammans med farmor, farmor som numera inte använder sin rullator. Hon har fancier saker att stödja sig mot!
Älskar att gå i parken just nu - blommande syrener, äppelträn & honeysuckle! Vi svängde även förbi Jens hus & fick med oss en liten jordgubbsplanta hem. Vi sitter ju på en stor trädgård som verkligen behöver en massa fix, så allt som heter "gratisplantor" gör mig på gott humör! Sen hängde vi i trädgården ihop fram tills lunch & efter det gjorde Tor & jag oss respektabla & knatade över till en granne för lite baby-häng.
Vi blev en 5-6 mammor som drack rekorderlig, solade & lekte med babys & hundar. Väldigt härligt sätt att spendera ett par fredagstimmar på! Vid tre-tiden rullade vi hem till farmor igen & så fortsatte vi trädgårdshänget där ända tills Paul kom hem med ett lass grekisk mat till middag. En väldigt kravlös, myspys, dag med andra ord - men precis vad trötta jag behövde!

Kommentarer
Postat av: Jo

Härligt =)

2015-05-23 @ 09:09:27
Postat av: Camilla

Vet du Ida, jag blir så glad och tårögd över att du har din älskade farmor hos dig. <3

Och det är roligt att äntligen få ett ansikte på din farmor.

Svar: Åh det är så härligt att ha henne här - så otroligt lycklig för att hon vågade sig på den långa resan ytterligare en gång!
Kram!
Ida

2015-05-25 @ 10:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0