Tors lilla BRIO myra...

Det kom ett blått paket, någon kunde inte hålla sig, kartongen öppnades på studs & ut kom en myra! Fast inte bara vilken myra som helst, utan en myra med ett rullande ägg på ryggen - fancy myra med andra ord. Räckte över kartongen till Tor som genast grabbade tag i den med båda nävar:
Till mig?
Ja till dig & eftersom den är i trä kan det hända att katterna låter dig ha den helt för dig själv!
Åh - en EGEN leksak, jag älskar den!
Du vet hur jag tycker att avokado smakar härke, kanske att vi kan testa myrägg nästa gång? För det här smakar så mycket bättre!
Jo men det är för att det är svensk design, så njut lilla vän för bättre än så här blir inte trä!
& sen satte jag ner myran på golvet & drog den i sitt snöre för att demonstrera äggrullareffekten & Digby bara "Myra, myra, myra!!! Min, min, min!!!"

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag såg en leksak med avtagbar rund mjuk del och tänkte att den nog skulle bli katternas ganska fort. Har ist köpt något som jag hoppas Tor kommer få behålla själv. Men det verkar ju som att det är svårt att förutse vad de kommer att ta över och vad de låter honom ha själv =)

Svar: De är små giriga varelser som vill ha det mesta för sig själv, men tack & lov är minnet kort - så de glömmer av hans saker efter ett tag & så får han ha dem för sig själv. Men hårda saker är klart mindre kattvänliga än mjuka saker. :)
Ida

2015-05-05 @ 08:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0