Babyracas!

Jag är inne i ett sånt virkflow just nu att det finns inte, varje vaken stund då händerna är fria så kliar de efter virknål & garn. Har en mängd projekt igång parallellt (för det roligaste med allt pyssel är att starta upp, inte lika kul att slutföra...) så vi kan väl köra lite show and tell vartefter saker & ting börjar bli klara. Först ut - en liten kompis till Tor blev precis ett & jag gillar ju det här med hemma-gjorda presenter så något virkat kändes givet. Fnulade på lite olika idéer & kom tillslut fram till att någon form av musikinstrumment kändes bra. Bebisar gillar ju sånt som LÅTER. Maracas kändes som ett lagom öronvänligt alternativ för föräldrarna så för första gången på typ 20 år köpte jag på mig kinderägg. Donerade chokladen till Paul & fyllde upp de gula behållarna med ris. Lite frivirkning senare & TADA - babyracas!
Problemet nu är att Tor ÄLSKADE dem, så igår fick Paul ett par kinderägg till som farsdagspresent... & jag hoppas att dagens eftermiddagstupplur ska bli riktigt lång så att jag kan få färdigt babyracas v.2.0!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Hahahaha, Här i USA är kinderägg förbjudna! De får inte säljas och man får inte ta med in i landet ens som present. Någon fick böta 1000 dollar per ägg de försökte ta med in!
Smart att använda plastäggen till att göra marackas!! Så himla söta! Du kanske skulle starta nåt så du kan sälja på etsy.com??

Svar: Jag vet, det är så sjukt. Du kan ha ett gevär eller en pistol bara så där, men kiiiinderägg... DANGER DANGER!!! & herregud, $1000... Det var ju inte lite man var tvungen att hosta upp. Fast det känns kanske lite som om det är ytterligare en sån sak de infört mest för att tjäna pengar på. Lite som att jag måste betala $7 varje gång jag korsar gränsen & så ger de mig ett kvitto som säger att jag inte kan få pengarna tillbaka om jag är missnöjd med mitt besök!
& tack - jag ska som sagt påta ihop en uppdaterad version (har massa idéer) & sen får vi se, det kanske blir etsy-shop av det hela! :)
Ida

2015-11-11 @ 13:24:37
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0