Love the waterfall...

Idag drog Becky, Kristen, jag & bebisarna iväg på ett litet äventyr. Det ligger nämligen ett fjärilshus cirka 20 minuters bilväg bort & det kändes som ett perfekt utflyktsmål nu när det blivit kallt ute. Har känt mig helt köldstel i alla leder den senaste veckan, så bara själva inomhustemperaturen var lite värt inträdet. Hade kunnat gå runt i värmen & fukten ungefär hela dagen! Sen gjorde det ju inte saken sämre att det vimlade av små söta vaktlar på marken & så alla fjärilar på det:
Tor använde pekfingret VÄLDIGT flitigt...
Fast det var kanske lite för tidigt för honom att helt uppskatta besöket. För alla vackra fjärilar till trots så var det inte riktigt det som fångade Tors allra största intressen.
Nope, för det fanns ju blommor att lukta på...
& så vattenfallet i bakgrunden... Alltså, Tor gick igång på alla cylindrar. Har aldrig sett honom så absolut uppslukad av något innan, ögonen blev stora som tefat & hela kroppen började vibrera av upphetsning. 
Å andra sidan, det var ju i alla fall något som vi inte har hemma! Beckys lilla tjej brydde sig typ skvatt om både vattenfall & fjärilar & fokuserade istället helt & hållet på Beckys vattenflaska...
Så ja, vi sparar kanske mer avancerade saker så som zoo-besök tills han blir lite äldre - men som sagt, jag trivdes!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad kul! Har funderat flera år på att gå på fjärilshuset i Hagaparken, kanske dags att slå till för värmens skull =)

Jättefin bild på Tor och blomman!

Svar: Det tycker jag att du ska göra! Välj en dag då det är skitväder ute & ta med en bok eller något så att du kan sitta ner på en bänk & mysa bland fjärilarna!
Ida

2015-11-26 @ 09:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0