Post-Halloween-Pumpkin-Promenade!

Även om Halloween är barnens högtid så tycker jag personligen mer om dagen efter, den 1a november. För här i vårt område innebär det post-Halloween-pumpkin-promenade! Kanske världens bästa idé. Alla pumpor samlas på ett ställe, tänds, det spelas säckpipa & tuba, alla barn är utklädda ännu en dag & det serveras massor av koppar med varm choklad. Ja & så går alla pumpor till en lokal farm där de går i kompost - winwin för alla! Så här såg det ut när vi körde in mot parken vid halv sju-snåret:
Bara det att ni får tänka dit ännu en massa mer pumpor, Paul kunde helt enkelt inte backa upp nog mycket för att få med alla på bilden. Träffade Jen, en av volontärerna som var ute & räknade & hon var uppe till 700 pumpor & då hade hon ändå en bit kvar att gå. Med så många pumpor var det svårt att välja ut en favorit, men här kommer ett par av de som vi kände oss tvingade att fota!
Massa minions, men det här var min favorit - Gru fick ju vara med på ett hörn!
& hur cool var inte den här combopumpan?!
Dessvärre orkade Tor inte riktigt vara med så länge som vi hade önskat, så vi fick åka hem & stoppa honom i säng. Men jag längtar redan till om något år, för åtminstone jag hade tyckt att det varit helt magiskt att få gå på pumpapromenad när jag var liten så jag hoppas att Tor kommer att älska det han med!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag älskar också pumpapromenaden, dvs bilderna ni tar =) De är verkligen avancerade!

Svar: Du får helt enkelt boka in en resa kring Halloween något år så att du får se alla 800 pumpor på riktigt!
Ida

2015-11-02 @ 15:44:45
Postat av: Jo

På tal om besök; vad gör ni i nyår? =)

Svar: Skype någon dag?
Ida

2015-11-04 @ 12:01:48
Postat av: Jo

Ska försöka få till att få min dator lagad/låna hem jobbdatorn. När skulle passa dig?

Svar: En veckodag passar bäst för mig - sen spelar det inte så stor roll vilken dag det blir. Utom att torsdagar kanske inte är allra bäst.
Ida

2015-11-05 @ 08:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0