Hi from the Thanksgiving bubble!

Säger hej från Thanksgiving-bubblan vi just nu befinner oss i. Åh vad jag älskar Thanksgiving, typ den bästa holiday som finns. Allt är super vackert, massa god mat & noll stress. Igår startade vi dagen med brunch hemma hos vänner, körde sen iväg till den stora farmer market som vi bara älskar, fixade & donade i trädgården, åt lax till middag & tog ett litet glas bubbel på det. Idag har vi varit på långpromenad (i kategorin "oväntat" - stötte på en man som var ute & tastade sin minigris Batman...) i absolut bästa höstvädret - knallblå himmel - köpt frapps på Starbucks, rostat pumpor i ugnen, tittat på Tor som studsat i sin Jolly Jumper...
& så bakade jag en helt fantastisk sats med majsmjöls-scones:
Men... alltså en sak som hände nu imorse, SÅ PINSAMT. Varje söndag den senaste månaden har vi ju möts upp med vår flykting-grupp. I början träffades i en park, men när det blev kallare flyttades mötena hem till Liz & Steve (Liz startade upp hela gruppen). Eftersom det är lite folk som kommer har de sagt att det bara är att knalla in, ska alla stå & knacka på dörren får de spinga upp & ner för trapporna så många gånger. Förra söndagen var vi ju i Newmarket hos Pauls föräldrar, men idag var vi på så klockan tio var vi tvagade & påklädda & öppnade dörren hemma hos Liz & Steve. Kallade in, travade upp till deras vardagsrum & där satt de & hade familjefrukost med Steves vuxna dotter & pojkvän. Mötet var inställt pga Thanksgiving... ville sjunka genom marken & döööö. Snacka om att totalt crasha deras familjefirande. Steve var vänligheten själv & bara "So nice to see you guys! Do you want tea or coffee?". Eftersom jag fortfarande befann mig i någon form av total chock över hela situationen så fann jag mig inte tillräckligt snabbt utan Paul hann före & Mr Socials approach var naturligtvis "Oh, coffee please!". Skämsdöden igen. Nu blev det en väldigt trevlig liten fikapaus av det hela, men i framtiden kommer jag att superduperdubbelkolla alla åtagandes som råkar falla på familjehögtider!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Jag blir lite förvirrad varje år när det står Thanksgiving hos dig - i oktober!! Men sen finner jag mig och tänker - Kanada! Haha. Vilken rolig historia med er som klampade in på familjefrukost!!

Svar: Haha! Ja jag kan ju tänka mig att det blir ett förvirrat litet ögonblick där för dig - för hur kan man liksom missa Thanksgiving?!
& pinsamhetsfaktorn igårmorse... Vill typ krypa in under en kudde & gömma mig bara jag tänker på det!
Ida

2015-10-12 @ 12:26:23
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0