Spring chick dreams!

Den förra ägaren till vårt hus var inte den allra mest schysta personen när det gäller affärer. Bland annat lämnade han... ja men kanske en 15-20 dörrar (?) utspridda mellan källaren & vårt förråd. Visade sig ju naturligtvis att sopstationen tar betalt per dörr, så det var därför han sket i att rensa ur dem. Det är inga jättepengar det rör sig om, men ni vet... man blir lite trött. Anyway, dörrar, gamla möbler, tomma färgburkar & så allt gammalt staket som vi har rivit ner på sistonne - bråtet har liksom växt sig större & STÖRRE. Paul har hela tiden sagt att "det tar jag i bilen" - utan att kanske helt orka tänka till hur de där 20 dörrarna ska passa in i vår Saab 9.3. Men idag lyckades jag övertala honom om att vi faktiskt har nog mycket skräp för att hyra in en liten container. Kan ju låta jättemärkligt att vara så SJUKT pepp på att få en container att fylla upp med bråte men jag ser det här som det första viktiga steget mot detta:
Det här är en av de många hönshus som finns i vårt grannskap & min stora trädgårdsdröm för nästa år. Ville ha höns redan första året vi flyttade hit, men nu när sommar nummer två har rullat förbi känner jag mig nästan desperat - när ska jag få mina höns goddamnit?! Men att få bort allt skräp är ett jätteviktigt första steg åt rätt håll, så kanske kanske att jag får trava runt bland små kluckande fjäderbollar nästa vår i ett sånt här & samla in ägg i alla andra färger än tråkiga vita!

Kommentarer
Postat av: Alex

whaaat har ni bott där två sommrar?! Hur snabbt går tiden egentligen?! Tycker ni alldeles nyss flytta ju.

Sparar nog den där bilden i min dröm/inspo mapp också

Svar: Jag vet! Känns också som om vi precis svängde in på uppfarten för första gången! Fast, vi flyttade ju hit förra sommaren så vi har bara varit här lite mer än ett år, inte två.
& fina hönshus kan man inte ha nog av i inspogömmorna!
Ida

2015-10-12 @ 18:20:46
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0