Staket-framsteg!

Klockan 8 på morgonen dök det upp tre unga killar på vår uppfart för att gräva stolparna till vårt staket. De började på framsidan där vi ska sätta upp ett alldeles nytt staket, så de fick gräva allt från scratch. Åtta 1.5 meters hål fixade det på någon timme. Helt otroligt, vi hade kunnat hålla på fram till 2018 & aldrig kommit ens i närheten av att få dem färdiga.
Sen fortsatte de på baksidan av huset med att gräva upp alla skadade stolpar som gjort att det staketet hotat att trilla ihop när som helst & så gjöt de fast nya stolpar i cement i varje hål:
Blev så till mig över detta närmast ofattbara framsteg (är ju van att allt tar hur lång tid som helst innan det är klart) att jag helt glömde bort att fota hur det såg ut när de lämnade oss vid 2-tiden. I vilket fall, är så galet nöjd & nu känns det som om det i alla fall finns en chans att vi har ett staket innan vintern kommer!
 
I övrigt har jag tillbringat dagen med "mammalunch" hos en granne & efter att staketkillarna var klara mötte vi upp Jess & Lewis för en runda i poolen. Lewis var inte speciellt intresserad av att bada, men jag tror att Tor kommer bli superbesviken nästa gång han får bada i sin lilla badbalja - det här med stor pool är nämligen en jättehitt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0